LAJMI I FUNDIT:

Skender Rexhepi

40 Artikuj

Skender Rexhepi: Nuk ka gjasa teorike që të ndodhin ndryshimet kushtetuese

Skender Rexhepi: Nuk ka gjasa teorike që të ndodhin ndryshimet kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Rexhepi: Do të votoj për shkarkimin e Bekim Salit, por jo edhe për ministrat e tjerë

Rexhepi: Do të votoj për shkarkimin e Bekim Salit, por jo edhe për ministrat e tjerë

Politikë
Rexhepi-Zejdi: Alternativa ka dështuar në qeverisjen një vjeçare

Rexhepi-Zejdi: Alternativa ka dështuar në qeverisjen një vjeçare

Politikë
Zejdi: Koalicioni në mes OBRM-PDUKM-së dhe LSDM-së do të nënkuptonte fillimin e ndarjes së Maqedonisë

Zejdi: Koalicioni në mes OBRM-PDUKM-së dhe LSDM-së do të nënkuptonte fillimin e ndarjes së Maqedonisë

Politikë
Skender Rexhepi: Mandatin e deputetit do ta dorëzoj, nëse i pari e dorëzon Afrim Gashi

Skender Rexhepi: Mandatin e deputetit do ta dorëzoj, nëse i pari e dorëzon Afrim Gashi

Politikë
Rexhepi: Nga realizimi i programit të Qeverisë, do të varet veprimi im me shumicën

Rexhepi: Nga realizimi i programit të Qeverisë, do të varet veprimi im me shumicën

Politikë
Murtezani: Skender Rexhepi nuk është rrëmbyer, le të del publikisht dhe të tregoj përse u largua nga Alternativa

Murtezani: Skender Rexhepi nuk është rrëmbyer, le të del publikisht dhe të tregoj përse u largua nga Alternativa

Maqedonia e Veriut
Alternativa: Skender Rexhepi duhet ta kthejë mandatin e deputetit që e fitoi në emër të partisë

Alternativa: Skender Rexhepi duhet ta kthejë mandatin e deputetit që e fitoi në emër të partisë

Maqedonia e Veriut
Flet deputeti Skender Rexhepi: Alternativa që pas kongresit partiak nuk ka ndryshuar asgjë

Flet deputeti Skender Rexhepi: Alternativa që pas kongresit partiak nuk ka ndryshuar asgjë

Maqedonia e Veriut
Skender Rexhepi largohet nga Alternativa, do të veproj si deputet i pavarur

Skender Rexhepi largohet nga Alternativa, do të veproj si deputet i pavarur

Maqedonia e Veriut
Zejdi: Nuk mora pjesë në kongresin e Alternativës sepse jam parimor

Zejdi: Nuk mora pjesë në kongresin e Alternativës sepse jam parimor

Maqedonia e Veriut
Zejdi: Nuk bëjmë koalicion me OBRM-PDUKM-në nëse nuk na trajton të barabartë në Kushtetutë

Zejdi: Nuk bëjmë koalicion me OBRM-PDUKM-në nëse nuk na trajton të barabartë në Kushtetutë

Maqedonia e Veriut
Rexhepi: Alternativa duhet ta shqyrtojë pjesëmarrjen në Qeveri nëse s’ka datë për negociata

Rexhepi: Alternativa duhet ta shqyrtojë pjesëmarrjen në Qeveri nëse s’ka datë për negociata

Politikë
Skender Rexhepi: Nesër tërhiqem nga posti i koordinatorit të grupit parlamentar ASh-AAA

Skender Rexhepi: Nesër tërhiqem nga posti i koordinatorit të grupit parlamentar ASh-AAA

Politikë
Zejdi për Kastriot Rexhepin: Ai që tradhton një herë, tradhton çdo herë

Zejdi për Kastriot Rexhepin: Ai që tradhton një herë, tradhton çdo herë

Politikë
Rexhepi: Do të votojmë për ta rrëzuar Qeverinë e Zaevit

Rexhepi: Do të votojmë për ta rrëzuar Qeverinë e Zaevit

Politikë
Afrim Gashi: Alternativa do të votojë për rrëzimin e qeverisë

Afrim Gashi: Alternativa do të votojë për rrëzimin e qeverisë

Politikë
Skender Rexhepi: Përgjithësisht e pranoj sfidën e Micevskit për një listë të re

Skender Rexhepi: Përgjithësisht e pranoj sfidën e Micevskit për një listë të re

Maqedonia e Veriut
Rexhepi: U mashtrova, më thanë se në shumicën e re nuk do të jenë deputetët e “Të Majtës”

Rexhepi: U mashtrova, më thanë se në shumicën e re nuk do të jenë deputetët e “Të Majtës”

Politikë
Rexhepi për rrëzimin e Qeverisë: Jam për rrëzimin e qeverisë por jo edhe me deputetët e partisë “E majta”

Rexhepi për rrëzimin e Qeverisë: Jam për rrëzimin e qeverisë por jo edhe me deputetët e partisë “E majta”

Politikë
Rexhepi: Mbështetjen për Kasamin në Tetovë do ta vendosin kryesitë e partive

Rexhepi: Mbështetjen për Kasamin në Tetovë do ta vendosin kryesitë e partive

Maqedonia e Veriut
Rexhepi thotë se nuk marrin pjesë në ngjarjen për 20 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit

Rexhepi thotë se nuk marrin pjesë në ngjarjen për 20 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit

Politikë
“E Majta” bllokon Ligji për shtetësi, Zejdi: Apasiv po ushqen elektoratin me nacionalizëm

“E Majta” bllokon Ligji për shtetësi, Zejdi: Apasiv po ushqen elektoratin me nacionalizëm

Maqedonia e Veriut
Rexhepi: Nuk shoh mundësi bashkimi të Alternativës me Lëvizjen Besa

Rexhepi: Nuk shoh mundësi bashkimi të Alternativës me Lëvizjen Besa

Politikë