LAJMI I FUNDIT:

Sindikata e Policisë së Kosovës

57 Artikuj

Takimi i Kurtit vetëm me NJSI-në i papranueshëm për Sindikatën, Zeqiri: Ku po mbetet pjesa tjetër e Policisë?

Takimi i Kurtit vetëm me NJSI-në i papranueshëm për Sindikatën, Zeqiri: Ku po mbetet pjesa tjetër e Policisë?

Donjeta Zeqiraj
Familjes së Afrim Bunjakut i dhurohet donacion në vlerë 9 mijë e 200 dollarë

Familjes së Afrim Bunjakut i dhurohet donacion në vlerë 9 mijë e 200 dollarë

Kosovë
Vdes nënkoloneli i Policisë së Kosovës

Vdes nënkoloneli i Policisë së Kosovës

Kosovë
Kushtet e rënda të policëve, zyrtarët e dorëhequr tregojnë për kualitetin e veshmbathjeve

Kushtet e rënda të policëve, zyrtarët e dorëhequr tregojnë për kualitetin e veshmbathjeve

Kosovë
Sindikata e Policisë dorëzon në Kuvend peticionin me 10 kërkesa, Musliu-Shoshi: Përkrahje me vepra, boll me fjalë

Sindikata e Policisë dorëzon në Kuvend peticionin me 10 kërkesa, Musliu-Shoshi: Përkrahje me vepra, boll me fjalë

Kosovë
Kryesindikalisti i Policisë, Zeqiri thotë se zyrtarët policorë vazhdojnë të përballen me kushte të vështira të punës dhe materiale

Kryesindikalisti i Policisë, Zeqiri thotë se zyrtarët policorë vazhdojnë të përballen me kushte të vështira të punës dhe materiale

Elfije Boletini
Sindikata dorëzon në Kuvend një peticion me pakënaqësitë e policëve

Sindikata dorëzon në Kuvend një peticion me pakënaqësitë e policëve

Kosovë
Kryetari i Sindikatës së Policisë viziton familjet e tre policëve të rrëmbyer nga forcat serbe

Kryetari i Sindikatës së Policisë viziton familjet e tre policëve të rrëmbyer nga forcat serbe

Kosovë
Sindikata e Policisë së Kosovës: Gjendja shëndetësore e policëve të lënduar është e mirë

Sindikata e Policisë së Kosovës: Gjendja shëndetësore e policëve të lënduar është e mirë

Kosovë
Sindikata dënon sulmet ndaj zyrtarëve policorë, është e brengosur për shëndetin dhe jetën e tyre

Sindikata dënon sulmet ndaj zyrtarëve policorë, është e brengosur për shëndetin dhe jetën e tyre

Siguri
Votuan pro edhe Spanja, Greqia dhe Qipro – Sindikata e Policisë së Kosovës pranohet në Këshillin Evropian të Sindikatave

Votuan pro edhe Spanja, Greqia dhe Qipro – Sindikata e Policisë së Kosovës pranohet në Këshillin Evropian të Sindikatave

Kosovë
​Pakënaqësitë me paga dhe shtesat, Sindikata e Policisë me peticion

​Pakënaqësitë me paga dhe shtesat, Sindikata e Policisë me peticion

Siguri
Sindikata e Policisë e zhgënjyer me Qeverinë për mos ekzekutimin e shtesave të rrezikshmërisë

Sindikata e Policisë e zhgënjyer me Qeverinë për mos ekzekutimin e shtesave të rrezikshmërisë

Siguri
Kushtetuesja nuk jep afat se kur do të merr vendim për Ligjin e Pagave

Kushtetuesja nuk jep afat se kur do të merr vendim për Ligjin e Pagave

Financa
Mbi dy mijë policë e kanë braktisur PK-në që nga themelimi, shkak pagat e ulëta

Mbi dy mijë policë e kanë braktisur PK-në që nga themelimi, shkak pagat e ulëta

Kosovë
Sindikata e Policisë ultimatum Qeverisë: Të dalin shtesat në pagën e marsit

Sindikata e Policisë ultimatum Qeverisë: Të dalin shtesat në pagën e marsit

Kosovë
Sindikata e Policisë kërkoi dërgimin në Kushtetuese të Ligjit të Pagave, Avokati i Popullit u pranon kërkesën

Sindikata e Policisë kërkoi dërgimin në Kushtetuese të Ligjit të Pagave, Avokati i Popullit u pranon kërkesën

Kosovë
Ish-polici futet në grevë urie, kërkon sigurim shëndetësor e jetësor për kolegët e tij

Ish-polici futet në grevë urie, kërkon sigurim shëndetësor e jetësor për kolegët e tij

Kosovë
Situata në veri, Sindikata e Policisë: Krizë humanitare, zyrtarët policor në Leposaviq dhe Jarinjë kanë mbetur të bllokuar

Situata në veri, Sindikata e Policisë: Krizë humanitare, zyrtarët policor në Leposaviq dhe Jarinjë kanë mbetur të bllokuar

Siguri
Sindikatës së Policisë së Kosovës i pranohet kandidatura për anëtarësim në CESP

Sindikatës së Policisë së Kosovës i pranohet kandidatura për anëtarësim në CESP

Kosovë
Pas SBASHK-ut, edhe sindikata e policisë paralajmëron veprime sindikale

Pas SBASHK-ut, edhe sindikata e policisë paralajmëron veprime sindikale

Kosovë
IPK i reagon Sindikatës së Policisë: Kemi prova për arrestimin e zyrtarëve policorë, i kemi dorëzuar në Prokurorinë Speciale

IPK i reagon Sindikatës së Policisë: Kemi prova për arrestimin e zyrtarëve policorë, i kemi dorëzuar në Prokurorinë Speciale

Kosovë
Sindikata e Policisë: Pretendimet e IPK-së janë të pabazuara, zyrtarët policorë janë akuzuar për vepra kriminale, pa siguruar prova

Sindikata e Policisë: Pretendimet e IPK-së janë të pabazuara, zyrtarët policorë janë akuzuar për vepra kriminale, pa siguruar prova

Kosovë
Luftimi i kontrabandës dhe krimit të organizuar  në veri – brenda katër muajve shtatë herë u sulmua Policia e Kosovës

Luftimi i kontrabandës dhe krimit të organizuar në veri – brenda katër muajve shtatë herë u sulmua Policia e Kosovës

Jehona Hulaj