LAJMI I FUNDIT:

Simptomat

64 Artikuj

Simptomat e diabetit në gojë që nuk duhet t’i injoroni kurrë

Simptomat e diabetit në gojë që nuk duhet t’i injoroni kurrë

Shëndetësi Lajme
Simptomat e çuditshme të COVID për të cilat nuk diskutohet shpesh

Simptomat e çuditshme të COVID për të cilat nuk diskutohet shpesh

Shëndetësi Lajme
Aknet, beli i trashë, acarimi i syve dhe tre tregues të tjerë që tregojnë se keni inflamacion në trup

Aknet, beli i trashë, acarimi i syve dhe tre tregues të tjerë që tregojnë se keni inflamacion në trup

Këshilla mjekësore
Lodhje e zakonshme apo diçka shumë më serioze? Pesë sëmundje që shpesh diagnostikohen vetëm disa vite pas shfaqjes së simptomave

Lodhje e zakonshme apo diçka shumë më serioze? Pesë sëmundje që shpesh diagnostikohen vetëm disa vite pas shfaqjes së simptomave

Këshilla mjekësore
Simptomat e mundshme të kancerit të gjirit

Simptomat e mundshme të kancerit të gjirit

Shëndetësi Lajme
Një ftohje, grip apo coronavirus – cilin e keni nëse ‘përballeni’ me këto simptoma?

Një ftohje, grip apo coronavirus – cilin e keni nëse ‘përballeni’ me këto simptoma?

Shëndetësi Lajme
Shtetet e Bashkuara shtuan gjashtë simptoma të reja të lidhura me coronavirusin në listën e saj zyrtare

Shtetet e Bashkuara shtuan gjashtë simptoma të reja të lidhura me coronavirusin në listën e saj zyrtare

Nga Bota
Gjashtë simptomat të lehta të Coronavirust që duhet t’i dini, sipas mjekëve

Gjashtë simptomat të lehta të Coronavirust që duhet t’i dini, sipas mjekëve

Shendetesi
Ekspertët e shqetësuar: Sa njerëz në Kinë janë pa simptoma që mbartin virusin?

Ekspertët e shqetësuar: Sa njerëz në Kinë janë pa simptoma që mbartin virusin?

Nga Bota
Një infermiere zbuloi një simptomë të re që mund të tregojë se jeni të infektuar me coronavirus

Një infermiere zbuloi një simptomë të re që mund të tregojë se jeni të infektuar me coronavirus

Nga Bota
Si duken simptomat e coronavirusit, dita ditës

Si duken simptomat e coronavirusit, dita ditës

Nga Bota
​”Simptoma” më e rrezikshme e coronavirusit

​”Simptoma” më e rrezikshme e coronavirusit

Nga Bota
Njeriu tregon simptoma të coronavirusit 27 ditë pasi i infektohet

Njeriu tregon simptoma të coronavirusit 27 ditë pasi i infektohet

Nga Bota
Këto janë simptomat më të hershme të tensionit të lartë të gjakut të cilat së paku një në pesë njerëz nuk e di që i ka

Këto janë simptomat më të hershme të tensionit të lartë të gjakut të cilat së paku një në pesë njerëz nuk e di që i ka

Këshilla mjekësore
Këto simptoma tregojnë mungesën e seksit

Këto simptoma tregojnë mungesën e seksit

Intimitet dhe Pasion
Nëse keni ndonjërën nga këto simptoma, urgjentisht shkoni te doktori!

Nëse keni ndonjërën nga këto simptoma, urgjentisht shkoni te doktori!

Të tjera