LAJMI I FUNDIT:

Shumëkëmbësh

11 Artikuj

Shumëkëmbëshi helmues i vërsulet tajlandezit njëvjeçar, reflekset e shpejta të ëmës e shpëtojnë nga kafshimi vdekjeprurës

Shumëkëmbëshi helmues i vërsulet tajlandezit njëvjeçar, reflekset e shpejta të ëmës e shpëtojnë nga kafshimi vdekjeprurës

Interesante
Mbanë në shtëpi shumëkëmbëshin helmues, e lejon edhe t’i ecë nëpër trup (Video)

Mbanë në shtëpi shumëkëmbëshin helmues, e lejon edhe t’i ecë nëpër trup (Video)

Dështime
Pacientes tajlandeze i nxorën nga veshi shumëkëmbëshin e gjatë dhjetë centimetra (Foto)

Pacientes tajlandeze i nxorën nga veshi shumëkëmbëshin e gjatë dhjetë centimetra (Foto)

Interesante
Shumëkëmbëshi kinez dhe gjarpri gjigant, u rrotulluan të bashkuar në betejën rrëqethëse (Video)

Shumëkëmbëshi kinez dhe gjarpri gjigant, u rrotulluan të bashkuar në betejën rrëqethëse (Video)

Interesante
Roboti ‘shumëkëmbësh’ për dërgimin e barnave në pjesët specifike përbrenda organeve (Video)

Roboti ‘shumëkëmbësh’ për dërgimin e barnave në pjesët specifike përbrenda organeve (Video)

Interesante
Beteja rrëqethëse e gjarprit dhe shumëkëmbëshit (Video, +18)

Beteja rrëqethëse e gjarprit dhe shumëkëmbëshit (Video, +18)

Interesante
Shumëkëmbëshat krijuan ‘trenin’ për të kaluar në anën tjetër të rrugës (Video)

Shumëkëmbëshat krijuan ‘trenin’ për të kaluar në anën tjetër të rrugës (Video)

Interesante
Edhe pse 15 herë më i vogël, shumëkëmbëshi me helmin e tij vdekjeprurës paralizon miun për 30 sekonda dhe e hanë (Video, +18)

Edhe pse 15 herë më i vogël, shumëkëmbëshi me helmin e tij vdekjeprurës paralizon miun për 30 sekonda dhe e hanë (Video, +18)

Interesante
Platforma e stacionit të autobusëve mbushet papritmas me shumëkëmbësh (Video)

Platforma e stacionit të autobusëve mbushet papritmas me shumëkëmbësh (Video)

Interesante
Nga veshi i kësaj vajze del diçka shumë e pazakontë (Video)

Nga veshi i kësaj vajze del diçka shumë e pazakontë (Video)

Interesante
Kush ka frikë nga insektet, mos ta shikojë këtë shumëkëmbësh gjigant (Video)

Kush ka frikë nga insektet, mos ta shikojë këtë shumëkëmbësh gjigant (Video)

Interesante