LAJMI I FUNDIT:

Shtesat e fëmijëve

25 Artikuj

Hapet aplikimi për shtesa për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare

Hapet aplikimi për shtesa për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare

Ekonomi
Qytetarët e hutuar, s’kanë të drejtë të marrin shtesë fëmijërore në Maqedoninë e Veriut?

Qytetarët e hutuar, s’kanë të drejtë të marrin shtesë fëmijërore në Maqedoninë e Veriut?

Maqedonia e Veriut
Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve të lindur nga 2010-ta

Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve të lindur nga 2010-ta

Financa
Kurti tregon numrin e fëmijëve dhe grave lehona përfitues të shtesave

Kurti tregon numrin e fëmijëve dhe grave lehona përfitues të shtesave

Kosovë
Të hënën dalin shtesat për fëmijët dhe gratë lehona, në gusht hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur në vitin 2013

Të hënën dalin shtesat për fëmijët dhe gratë lehona, në gusht hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur në vitin 2013

Financa
Murati: 26 mijë familje kanë përfituar nga mbështetja e skemave sociale

Murati: 26 mijë familje kanë përfituar nga mbështetja e skemave sociale

Ekonomi
Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve për rastet e veçanta

Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve për rastet e veçanta

Financa
Dalin shtesat për muajin tetor për 86 mijë fëmijë përfitues

Dalin shtesat për muajin tetor për 86 mijë fëmijë përfitues

Financa
Shpenzimet për fëmijët shumë më të larta se shtesat e qeverisë

Shpenzimet për fëmijët shumë më të larta se shtesat e qeverisë

Kosovë
Kadaj-Bujupi pyet Hotin se ku mbeti plani i tij për ndarjen e shtesave për fëmijë

Kadaj-Bujupi pyet Hotin se ku mbeti plani i tij për ndarjen e shtesave për fëmijë

Kosovë
Përkundër premtimeve – shtesat e fëmijëve mbetën vetëm në letër

Përkundër premtimeve – shtesat e fëmijëve mbetën vetëm në letër

Kosovë
Donika Kadaj-Bujupi tregon se çfarë po ndodhë me shtesat e fëmijëve

Donika Kadaj-Bujupi tregon se çfarë po ndodhë me shtesat e fëmijëve

Kosovë
As sivjet mund të mos ketë shtesa për fëmijët

As sivjet mund të mos ketë shtesa për fëmijët

Kosovë
Kadaj deklarohet për shtesat e fëmijëve, sqaron ligjin për shtresat përfituese

Kadaj deklarohet për shtesat e fëmijëve, sqaron ligjin për shtresat përfituese

Kosovë
Për shtesat e fëmijëve duhet legjislacion shtesë

Për shtesat e fëmijëve duhet legjislacion shtesë

Sociale
Reçica: Për shtesat e fëmijëve duhet të hartohen dokumente shtesë

Reçica: Për shtesat e fëmijëve duhet të hartohen dokumente shtesë

Sociale
Nagavci: Buxheti nuk parasheh shpenzimet për shtesat e fëmijëve

Nagavci: Buxheti nuk parasheh shpenzimet për shtesat e fëmijëve

Financa
Shtesa prej 10 eurosh e pamjaftueshme për nevojat e fëmijëve

Shtesa prej 10 eurosh e pamjaftueshme për nevojat e fëmijëve

Kosovë
Evgjeni Thaçi i reagon AAK-së: Më 10 euro nuk zbutet varfëria e nuk mashtrohet elektorati

Evgjeni Thaçi i reagon AAK-së: Më 10 euro nuk zbutet varfëria e nuk mashtrohet elektorati

Lajme
Haradinaj mbështet projekt-rezolutën e AAK-së për shtesat e fëmijëve

Haradinaj mbështet projekt-rezolutën e AAK-së për shtesat e fëmijëve

Politikë
Reçica: Fondi për sigurime sociale zgjidh çështjen e shtesave për fëmijë

Reçica: Fondi për sigurime sociale zgjidh çështjen e shtesave për fëmijë

Sociale
MPMS premton shtesa për fëmijë, në një të ardhme të afërt

MPMS premton shtesa për fëmijë, në një të ardhme të afërt

Sociale
Kuvendi mban seancën e radhës, do të debatohet për shtesat e fëmijëve

Kuvendi mban seancën e radhës, do të debatohet për shtesat e fëmijëve

Kosovë
Kur do të fillojë ndarja e shtesave për fëmijët në Kosovë?

Kur do të fillojë ndarja e shtesave për fëmijët në Kosovë?

Sociale