LAJMI I FUNDIT:

Shtëpia e të moshuarve

29 Artikuj

Rasti i sulmit fizik ndaj të moshuarës në Pejë, Prokuroria thotë se janë në fazën përfundimtare të veprimeve hetimore

Rasti i sulmit fizik ndaj të moshuarës në Pejë, Prokuroria thotë se janë në fazën përfundimtare të veprimeve hetimore

Elfije Boletini
Ende nuk ka aktakuzë për Aurona Pelaj, e dyshuar për sulm ndaj të moshuarës në Pejë – avokati Selimaj thotë se ajo mund të jetë në Gjermani

Ende nuk ka aktakuzë për Aurona Pelaj, e dyshuar për sulm ndaj të moshuarës në Pejë – avokati Selimaj thotë se ajo mund të jetë në Gjermani

Elfije Boletini
Fondacioni “Agim Lluka”, shpërndan dhurata për banorët e Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë

Fondacioni “Agim Lluka”, shpërndan dhurata për banorët e Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë

Sociale
Pas dy vitesh fillon rregullimi i ashensorit për personat me karrocë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, kishin mbetur të bllokuar për një kohë

Pas dy vitesh fillon rregullimi i ashensorit për personat me karrocë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, kishin mbetur të bllokuar për një kohë

Mirjeta Hajzeraj
Dani dhe Sevdai Radogoshi vizitojnë Shtëpinë e të Moshuarve për iftar

Dani dhe Sevdai Radogoshi vizitojnë Shtëpinë e të Moshuarve për iftar

Yjet
Don Xhoni shtron iftar në Shtëpine e të Moshuarve

Don Xhoni shtron iftar në Shtëpine e të Moshuarve

Yjet
Edhe një kompani private ofron të rregullojë problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve

Edhe një kompani private ofron të rregullojë problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve

Kosovë
Telegrafi raportoi për problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve, kompania vendore shprehet e gatshme ta riparojë

Telegrafi raportoi për problemin me ashensor në Shtëpinë e të Moshuarve, kompania vendore shprehet e gatshme ta riparojë

Kosovë
Thirrja e qytetarit në karrocë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë: Kemi mbetur të mbyllur që një vit, nuk e kanë rregulluar ashensorin

Thirrja e qytetarit në karrocë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë: Kemi mbetur të mbyllur që një vit, nuk e kanë rregulluar ashensorin

Kosovë
​Hoti: Në Shtëpinë e të Moshuarve nuk ka pasur asnjë të vdekur nga COVID-19

​Hoti: Në Shtëpinë e të Moshuarve nuk ka pasur asnjë të vdekur nga COVID-19

Kosovë
Hoxhaj në hapjen e shtëpisë së të moshuarve në Suharekë: Kontributi i Halil Kastratit i jashtëzakonshëm

Hoxhaj në hapjen e shtëpisë së të moshuarve në Suharekë: Kontributi i Halil Kastratit i jashtëzakonshëm

Kosovë
Përurohet Shtëpia e të Moshuarve në Suharekë, projekt i shoqatës “Jetimët e Ballkanit”

Përurohet Shtëpia e të Moshuarve në Suharekë, projekt i shoqatës “Jetimët e Ballkanit”

Kosovë
Halil Kastrati njofton se është ndërtuar Shtëpia e të Moshuarve, bën thirrje për aplikim

Halil Kastrati njofton se është ndërtuar Shtëpia e të Moshuarve, bën thirrje për aplikim

Kosovë
Ende nuk kanë filluar punimet për ashensorin e ri në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, personat me nevoja të veçanta vazhdojnë të kenë probleme

Ende nuk kanë filluar punimet për ashensorin e ri në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë, personat me nevoja të veçanta vazhdojnë të kenë probleme

Kosovë
Ashensori i vogël ia vështirëson jetën 70 vjeçarit me karrocë, tash e një vit mbeti brenda në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

Ashensori i vogël ia vështirëson jetën 70 vjeçarit me karrocë, tash e një vit mbeti brenda në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

Mirjeta Hajzeraj
Zemaj: Përkujdesja ndaj të moshuarve është përgjegjësi morale

Zemaj: Përkujdesja ndaj të moshuarve është përgjegjësi morale

Sociale
Në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë 13 persona në izolim

Në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë 13 persona në izolim

Kosovë
Ramadani: Kosova e përgatitur për valën e dytë apo të tretë të COVID-19

Ramadani: Kosova e përgatitur për valën e dytë apo të tretë të COVID-19

Kosovë
51 të prekur me COVID-19 në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

51 të prekur me COVID-19 në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

Kosovë
COVID-19 prek edhe 30 banorë dhe 9 punëtorë shëndetësorë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

COVID-19 prek edhe 30 banorë dhe 9 punëtorë shëndetësorë në Shtëpinë e të Moshuarve në Prishtinë

Jehona Hulaj
Kurti të moshuarve: Do ta keni mbështetjen time dhe të Qeverisë në detyrë

Kurti të moshuarve: Do ta keni mbështetjen time dhe të Qeverisë në detyrë

Kosovë
Darkë festive për banorët e Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë

Darkë festive për banorët e Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë

Kosovë
Prishtina bëhet me qendrën e tretë të qëndrimit ditor për të moshuar

Prishtina bëhet me qendrën e tretë të qëndrimit ditor për të moshuar

Sociale
Kastrati: Filloi realizimi i projektit “Shtëpia e të Moshuarve” në Suharekë

Kastrati: Filloi realizimi i projektit “Shtëpia e të Moshuarve” në Suharekë

Kosovë