LAJMI I FUNDIT:

Shqiptarët e Maqedonisë

77 Artikuj

Përkatësia etnike në certifikatat e lindjes në RMV, për të shmangur deklarimet e rreme

Përkatësia etnike në certifikatat e lindjes në RMV, për të shmangur deklarimet e rreme

Maqedonia e Veriut
Vazhdojnë punësimet me identitet të rrejshëm etnik, në Kumanovë 8 maqedonas punësohen si shqiptarë

Vazhdojnë punësimet me identitet të rrejshëm etnik, në Kumanovë 8 maqedonas punësohen si shqiptarë

Komunat
Kryetarja e Gjykatës së Kumanovës kolegët shqiptarë i thërret “shiptari”

Kryetarja e Gjykatës së Kumanovës kolegët shqiptarë i thërret “shiptari”

Gjyqësi
Emira Selimi: Janë mbledhur rreth 30 mijë libra për bibliotekën e parë shqipe në Manastir

Emira Selimi: Janë mbledhur rreth 30 mijë libra për bibliotekën e parë shqipe në Manastir

Maqedonia e Veriut
Po shkatërrohet pllaka ‘Dardanus’: Arkeologët shqiptarë përplasen me ata maqedonas

Po shkatërrohet pllaka ‘Dardanus’: Arkeologët shqiptarë përplasen me ata maqedonas

Shqipëri
Shënohet 42-vjetori i njësitit special “Tigri” në Maqedoni, ende asnjë shqiptar pjesë e tij

Shënohet 42-vjetori i njësitit special “Tigri” në Maqedoni, ende asnjë shqiptar pjesë e tij

Maqedonia e Veriut
Nga 16 ministri në Maqedoninë e Veriut, tetë drejtohen nga shqiptarët

Nga 16 ministri në Maqedoninë e Veriut, tetë drejtohen nga shqiptarët

Politikë
Kovaçevski: Propozimi për “Bashkësi të komunave shqiptare në RMV” është joevropian dhe anti-amerikan

Kovaçevski: Propozimi për “Bashkësi të komunave shqiptare në RMV” është joevropian dhe anti-amerikan

Politikë
Shqiptarët e harruar të Velesit, nxënësit shqiptarë nuk dinë të flasin dhe shkruajnë shqip

Shqiptarët e harruar të Velesit, nxënësit shqiptarë nuk dinë të flasin dhe shkruajnë shqip

Maqedonia e Veriut
Nga 284 sportistë në RMV, vetëm 12 shqiptarë marrin vauçerë

Nga 284 sportistë në RMV, vetëm 12 shqiptarë marrin vauçerë

Maqedonia e Veriut
“Terroriste” – kërcënohet Emira Selimi, studentja që inicioi hapjen e bibliotekës shqipe në Manastir

“Terroriste” – kërcënohet Emira Selimi, studentja që inicioi hapjen e bibliotekës shqipe në Manastir

Maqedonia e Veriut
Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Maqedonia e Veriut
22 Nëntori – ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

22 Nëntori – ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Agim Jonuz debat me Vasko Eftovin: Pa shqiptarët, maqedonasit nuk mund të marrin asnjë vendim

Agim Jonuz debat me Vasko Eftovin: Pa shqiptarët, maqedonasit nuk mund të marrin asnjë vendim

Politikë
Sa shqiptarë duhet të ketë në institucionet e Maqedonisë sipas regjistrimit të fundit?

Sa shqiptarë duhet të ketë në institucionet e Maqedonisë sipas regjistrimit të fundit?

Maqedonia e Veriut
Shqiptari nga Maqedonia e Veriut së bashku me ish-presidentin Bush hapi ceremoninë e ndeshjes së bejsbollit për nder të 11 shtatorit

Shqiptari nga Maqedonia e Veriut së bashku me ish-presidentin Bush hapi ceremoninë e ndeshjes së bejsbollit për nder të 11 shtatorit

Maqedonia e Veriut
Meta takon zëvendës ministrin shqiptar të Maqedonisë: Të bëjmë çdo përpjekje për të ndaluar shpopullimin e trevave shqiptare

Meta takon zëvendës ministrin shqiptar të Maqedonisë: Të bëjmë çdo përpjekje për të ndaluar shpopullimin e trevave shqiptare

Shqipëri
Maqedoni: Shqiptarët kërkojnë të definohen si shqiptarë në Kushtetutë

Maqedoni: Shqiptarët kërkojnë të definohen si shqiptarë në Kushtetutë

Maqedonia e Veriut
Të gjitha detajet nga regjistrimi, 66.36% e diasporës së Maqedonisë janë shqiptarë

Të gjitha detajet nga regjistrimi, 66.36% e diasporës së Maqedonisë janë shqiptarë

Maqedonia e Veriut
Shpallen rezultatet e regjistrimit, 29.52% e popullsisë në Maqedoni janë shqiptarë

Shpallen rezultatet e regjistrimit, 29.52% e popullsisë në Maqedoni janë shqiptarë

Maqedonia e Veriut
Bëhen 21 vjet nga fillimi i luftës në Maqedoni

Bëhen 21 vjet nga fillimi i luftës në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Liderët shqiptar në Maqedoninë e Veriut urojnë Pavarësinë e Kosovës

Liderët shqiptar në Maqedoninë e Veriut urojnë Pavarësinë e Kosovës

Maqedonia e Veriut
Dita e Alfabetit Shqip ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

Dita e Alfabetit Shqip ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Meta: Shqiptarët, faktor stabiliteti në Maqedoninë e Veriut

Meta: Shqiptarët, faktor stabiliteti në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut