LAJMI I FUNDIT:

Shqip.Ai

11 Artikuj

Sahatçiu: Me Shqip.ai Komuna e Prishtinës transkriptoi seancën për buxhet në vetëm 12 minuta

Sahatçiu: Me Shqip.ai Komuna e Prishtinës transkriptoi seancën për buxhet në vetëm 12 minuta

Kosovë
Shqip.ai dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për avancimin e inovacionit në Kosovë

Shqip.ai dhe Telegrafi me marrëveshje bashkëpunimi për avancimin e inovacionit në Kosovë

Kosovë
Shqip.ai – Transformimi i transkriptimit për media dhe gazetarë

Shqip.ai – Transformimi i transkriptimit për media dhe gazetarë

Kosovë
Shqip.ai rrit kapacitetin: Transkriptim i lehtë i videove shqip me link të YouTube!

Shqip.ai rrit kapacitetin: Transkriptim i lehtë i videove shqip me link të YouTube!

Lajme Teknologji
Bëri ndryshimin revolucionar me gjuhën shqipe, Shqip.ai – platforma shumë e kërkuar në Kosovë dhe më gjerë

Bëri ndryshimin revolucionar me gjuhën shqipe, Shqip.ai – platforma shumë e kërkuar në Kosovë dhe më gjerë

Kosovë
Pritjes i erdhi fundi: Shqip.ai i qasshëm për të gjithë aplikuesit!

Pritjes i erdhi fundi: Shqip.ai i qasshëm për të gjithë aplikuesit!

Kosovë
Shqip.ai, platforma e parë për transkriptim shqip e cila shërben për të gjitha moshat

Shqip.ai, platforma e parë për transkriptim shqip e cila shërben për të gjitha moshat

Lajme Teknologji
Mësoni më shumë për Shqip.ai, platformën më të kërkuar në Kosovë dhe më gjerë

Mësoni më shumë për Shqip.ai, platformën më të kërkuar në Kosovë dhe më gjerë

Teknologji
Kthimi në tekst i përmbajtjeve audio vizuale – Shqip.ai platforma me Inteligjencë Artificiale e cila solli ndryshimin revolucionar në gjuhën shqipe

Kthimi në tekst i përmbajtjeve audio vizuale – Shqip.ai platforma me Inteligjencë Artificiale e cila solli ndryshimin revolucionar në gjuhën shqipe

Jehona Hulaj
Ndodh ndryshimi revolucionar me gjuhën shqipe, detaje nga programi që përmbajtjet audio vizuale i kthen në tekst

Ndodh ndryshimi revolucionar me gjuhën shqipe, detaje nga programi që përmbajtjet audio vizuale i kthen në tekst

Lajme Teknologji
Lansohet Shqip.ai – transkriptim me Inteligjencë Artificiale për gjuhën shqipe

Lansohet Shqip.ai – transkriptim me Inteligjencë Artificiale për gjuhën shqipe

Lajme Teknologji