LAJMI I FUNDIT:

Shkollat e Prishtinës

12 Artikuj

Komuna e Prishtinës fillon orën e leximit në të gjitha shkollat, do të rrisë dashurinë për librin dhe mendimin kritik

Komuna e Prishtinës fillon orën e leximit në të gjitha shkollat, do të rrisë dashurinë për librin dhe mendimin kritik

Prishtina
Mbipopullimi i shkollave në kryeqytet ndikon në cilësi

Mbipopullimi i shkollave në kryeqytet ndikon në cilësi

Arsim
Nxënësit, prindërit dhe drejtues të shkollave, kërkojnë të rikthehen shujtat

Nxënësit, prindërit dhe drejtues të shkollave, kërkojnë të rikthehen shujtat

Arsim
​Vazhdon vendosja e kamerave në shkolla, Komuna e Prishtinës s’ka raporte për efektet e tyre

​Vazhdon vendosja e kamerave në shkolla, Komuna e Prishtinës s’ka raporte për efektet e tyre

Komunat
Punëtorët teknikë të pesë shkollave në kryeqytet nga e enjtja bojkotojnë punën

Punëtorët teknikë të pesë shkollave në kryeqytet nga e enjtja bojkotojnë punën

Prishtina
Çantat e rënda, tri shkolla në kryeqytet bëhen me dollapë metalikë

Çantat e rënda, tri shkolla në kryeqytet bëhen me dollapë metalikë

Arsim
Fillon shpërndarja e dollapëve për klasat 1-5 në shkollat e Prishtinës

Fillon shpërndarja e dollapëve për klasat 1-5 në shkollat e Prishtinës

Komunat
Musmurati: Në shkollat e Prishtinës nis fushata “Çohu kundër dhunës”

Musmurati: Në shkollat e Prishtinës nis fushata “Çohu kundër dhunës”

Komunat
Alarmante: Loja që po rrezikon seriozisht jetën e nxënësve, mund të bëhet trend edhe në shkollat e Kosovës

Alarmante: Loja që po rrezikon seriozisht jetën e nxënësve, mund të bëhet trend edhe në shkollat e Kosovës

Sociale
E shtuna e tretë që shkollat në Prishtinë janë të zbrazëta, mësimdhënësit presin nxënësit në shkollë

E shtuna e tretë që shkollat në Prishtinë janë të zbrazëta, mësimdhënësit presin nxënësit në shkollë

Arsim
Fillimi i vitit të ri shkollor, nxënësit rikthehen në klasa

Fillimi i vitit të ri shkollor, nxënësit rikthehen në klasa

Meridiana Statovci
Punëtorët teknik të shkollave të Prishtinës nesër në grevë një ditore

Punëtorët teknik të shkollave të Prishtinës nesër në grevë një ditore

Të Tjera