LAJMI I FUNDIT:

Shfaqje

13 Artikuj

Po luante rolin e të lënduarit, shtrihet në tokë – qeni ia prish shfaqjen duke iu afruar për ta “ndihmuar” aktorin turk

Po luante rolin e të lënduarit, shtrihet në tokë – qeni ia prish shfaqjen duke iu afruar për ta “ndihmuar” aktorin turk

Dështime
Jacquemus mbajti shfaqjen e radhës “L’AMOUR” në një fushë gjigante me grurë në Paris

Jacquemus mbajti shfaqjen e radhës “L’AMOUR” në një fushë gjigante me grurë në Paris

Modë
Gjatë shfaqjes teatrale në Brazil shembet skena, lëndohen gjashtë persona

Gjatë shfaqjes teatrale në Brazil shembet skena, lëndohen gjashtë persona

Nga Bota
Jul Qezari – i djeshmi apo i sotmi?

Jul Qezari – i djeshmi apo i sotmi?

Cult+
“Back to the Future”, si shfaqje më 2020

“Back to the Future”, si shfaqje më 2020

Cult+
“Mosmarrëveshja”, premierë e re në TKK

“Mosmarrëveshja”, premierë e re në TKK

Cult+
Në Teatrin “Dodona”, sonte shfaqet “Fabrika e Kukullave”

Në Teatrin “Dodona”, sonte shfaqet “Fabrika e Kukullave”

Cult+
“Teatri, vitet ‘50”

“Teatri, vitet ‘50”

Cult+
“Dome”, heroi i kohës sonë

“Dome”, heroi i kohës sonë

Cult+
Në natën e dytë të “Talias së Flakës”, u dha shfaqja “I vetëm në banesë”

Në natën e dytë të “Talias së Flakës”, u dha shfaqja “I vetëm në banesë”

Cult+
“Dome”, një shfaqje aktori: Enver Hyseni në një akt rrëfimi

“Dome”, një shfaqje aktori: Enver Hyseni në një akt rrëfimi

Cult+
Teatri Kombëtar i Kosovës miraton projekte për skenën e madhe dhe të vogël

Teatri Kombëtar i Kosovës miraton projekte për skenën e madhe dhe të vogël

Cult+
Premiera e shfaqjes “Bretkosa”

Premiera e shfaqjes “Bretkosa”

Cult+