LAJMI I FUNDIT:

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës

20 Artikuj

Mjekët i shpëtojnë jetën pacientes nga Gjakova, kishte gëlltitur një kurorë dhëmbësh duke i depërtuar në rrugët e frymëmarrjes

Mjekët i shpëtojnë jetën pacientes nga Gjakova, kishte gëlltitur një kurorë dhëmbësh duke i depërtuar në rrugët e frymëmarrjes

Shëndetësi
Arrestimi i tre mjekëve në Prizren pas vdekjes së foshnjës, reagon ShSKUK-ja

Arrestimi i tre mjekëve në Prizren pas vdekjes së foshnjës, reagon ShSKUK-ja

Shëndetësi
ShSKUK publikon rezultatet e vlerësimit përfundimtar për pozitën e Drejtorit të Përgjithshëm

ShSKUK publikon rezultatet e vlerësimit përfundimtar për pozitën e Drejtorit të Përgjithshëm

Shëndetësi
Publikohet lista me emrat e kandidatëve për drejtor të ShSKUK-së

Publikohet lista me emrat e kandidatëve për drejtor të ShSKUK-së

Shëndetësi
Mbi një mijë kandidatë për infermierë i nënshtrohen testimit me shkrim

Mbi një mijë kandidatë për infermierë i nënshtrohen testimit me shkrim

Shëndetësi
Vitia: Së shpejti emërohen anëtarët e bordit të ShSKUK-së

Vitia: Së shpejti emërohen anëtarët e bordit të ShSKUK-së

Kosovë
ShSKUK liron nga detyra Brahimajn, në vend të tij caktohet Shpejtim Shurdhiqi

ShSKUK liron nga detyra Brahimajn, në vend të tij caktohet Shpejtim Shurdhiqi

Kosovë
Brahimaj: Nuk kam pranuar ende vendimin për shkarkim nga detyra e drejtorit të Kardiokirurgjisë

Brahimaj: Nuk kam pranuar ende vendimin për shkarkim nga detyra e drejtorit të Kardiokirurgjisë

Kosovë
Kirurgu i QKUK-së e shpalli të suksesshëm operacionin, pacienti vdiq pas disa orësh

Kirurgu i QKUK-së e shpalli të suksesshëm operacionin, pacienti vdiq pas disa orësh

Donjeta Zeqiraj
Shoqata e Pacientëve reagon për rastin në Pejë: Spitali dhe SHSKUK-ja të marrin përgjegjësi

Shoqata e Pacientëve reagon për rastin në Pejë: Spitali dhe SHSKUK-ja të marrin përgjegjësi

Kosovë
Klinika e Onkologjisë bëhet gati për ta lëshuar në funksion aparaturën që kushtoi afër 346 mijë euro

Klinika e Onkologjisë bëhet gati për ta lëshuar në funksion aparaturën që kushtoi afër 346 mijë euro

Kosovë
ShSKUK me pajisje të reja, pritet të zvogëlohen referimet për trajtim jashtë vendit

ShSKUK me pajisje të reja, pritet të zvogëlohen referimet për trajtim jashtë vendit

Kosovë
ShSKUK reagon pas deklaratës së deputetit Haxhiu: Gjatë vitit 2021 janë realizuar gjithsej 33 mijë e 666 operacione

ShSKUK reagon pas deklaratës së deputetit Haxhiu: Gjatë vitit 2021 janë realizuar gjithsej 33 mijë e 666 operacione

Kosovë
Në sallat e Kirurgjisë Torakale të QKUK-së janë trajtuar 342 raste me patologji të gjirit, tumore beninje dhe malinje

Në sallat e Kirurgjisë Torakale të QKUK-së janë trajtuar 342 raste me patologji të gjirit, tumore beninje dhe malinje

Shëndetësi
Shkon në 626 numri i pacientëve me coronavirus të shtrirë në spitale

Shkon në 626 numri i pacientëve me coronavirus të shtrirë në spitale

Shëndetësi
Për 6 muaj në Kirurgjinë Torakale janë kryer 180 operacione të ndryshme

Për 6 muaj në Kirurgjinë Torakale janë kryer 180 operacione të ndryshme

Kosovë
Pacientëve të shtrirë në QKUK nuk po u mundësohet votimi – kërkohet të bëhet zgjidhje

Pacientëve të shtrirë në QKUK nuk po u mundësohet votimi – kërkohet të bëhet zgjidhje

Kosovë
​Protestojnë sërish punëtorët teknikë, organizatori gjobitet me 200 euro

​Protestojnë sërish punëtorët teknikë, organizatori gjobitet me 200 euro

Kosovë
Në spitalet e Kosovës, 301 pacientë me coronavirus, 29 në gjendje të rëndë

Në spitalet e Kosovës, 301 pacientë me coronavirus, 29 në gjendje të rëndë

Kosovë
Emërime e dorëheqje të reja doktorësh pas ‘Stentave’

Emërime e dorëheqje të reja doktorësh pas ‘Stentave’

Kosovë