LAJMI I FUNDIT:

Shërbimi Korrektues i Kosovës

198 Artikuj

Sulmohet me thikë një i burgosur në Dubravë

Sulmohet me thikë një i burgosur në Dubravë

Kosovë
I dyshuar për kontrabandë, pezullohet nga puna një zyrtar i shërbimit korrektues

I dyshuar për kontrabandë, pezullohet nga puna një zyrtar i shërbimit korrektues

Drejtësi
SHKK pezullon nga puna zyrtarin që dyshohet se mori ryshfet dhe keqpërdori pozitën zyrtare

SHKK pezullon nga puna zyrtarin që dyshohet se mori ryshfet dhe keqpërdori pozitën zyrtare

Kosovë
Aksioni brenda Burgut të Dubravës, dy të burgosur humbin privilegjet

Aksioni brenda Burgut të Dubravës, dy të burgosur humbin privilegjet

Drejtësi
Bastisje në Burgun e Dubravës, dyshime për narkotikë e kontrabandë të mallrave

Bastisje në Burgun e Dubravës, dyshime për narkotikë e kontrabandë të mallrave

Drejtësi
Rasti Dehari, ministrja Haxhiu reagon pas pezullimit të zyrtarëve të SHKK-së

Rasti Dehari, ministrja Haxhiu reagon pas pezullimit të zyrtarëve të SHKK-së

Drejtësi
Për rastin Dehari, Shërbimi Korrektues pezullon nga puna dy zyrtarë të lartë

Për rastin Dehari, Shërbimi Korrektues pezullon nga puna dy zyrtarë të lartë

Drejtësi
Rasti Dehari, ministrja Haxhiu ngre dyshime për manipulim të provave brenda SHKK-së

Rasti Dehari, ministrja Haxhiu ngre dyshime për manipulim të provave brenda SHKK-së

Kosovë
Shërbimi Korrektues: I paraburgosuri për rastin e 11-vjeçares u dërgua në Burgun e Sigurisë së Lartë për të parandaluar ndonjë sulm të mundshëm ndaj tij

Shërbimi Korrektues: I paraburgosuri për rastin e 11-vjeçares u dërgua në Burgun e Sigurisë së Lartë për të parandaluar ndonjë sulm të mundshëm ndaj tij

Ismail Jakupi
Jep dorëheqje drejtori i Drejtoratit për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve pas dhunimit të 11-vjeçares

Jep dorëheqje drejtori i Drejtoratit për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve pas dhunimit të 11-vjeçares

Kosovë
Parandalohet futja e telefonit në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Parandalohet futja e telefonit në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë

Kosovë
50 zyrtarët e rinj korrektues nga e hëna nisin trajnimin shtatë mujor

50 zyrtarët e rinj korrektues nga e hëna nisin trajnimin shtatë mujor

Drejtësi
Shërbimi Korrektues i Kosovës tash e mbi 1 vit pa drejtor, ministria thotë se konkursi është i hapur

Shërbimi Korrektues i Kosovës tash e mbi 1 vit pa drejtor, ministria thotë se konkursi është i hapur

Donjeta Zeqiraj
Sulmohet zyrtari i Shërbimit Korrektues, ishte duke ndihmuar të dyshuarin

Sulmohet zyrtari i Shërbimit Korrektues, ishte duke ndihmuar të dyshuarin

Kronika e Zezë
Lirohet nga detyra zëvendësdrejtori i Shërbimit Korrektues, Ali Gashi

Lirohet nga detyra zëvendësdrejtori i Shërbimit Korrektues, Ali Gashi

Drejtësi
Miratohen tri projektligje në fushën e drejtësisë

Miratohen tri projektligje në fushën e drejtësisë

Kosovë
SHKK për konkursin e fundit: Komisioni nuk ka pasur as edhe presionin më të vogël gjatë përzgjedhjes së kandidatëve

SHKK për konkursin e fundit: Komisioni nuk ka pasur as edhe presionin më të vogël gjatë përzgjedhjes së kandidatëve

Drejtësi
Haxhiu reagon ndaj raportimeve për punësime të militantëve të LVV-së në SHKK

Haxhiu reagon ndaj raportimeve për punësime të militantëve të LVV-së në SHKK

Kosovë
Gashi: Nëpër burgje janë 17 të burgosur që vuajnë nga sëmundjet terminale, 278 nga çrregullimet mendore

Gashi: Nëpër burgje janë 17 të burgosur që vuajnë nga sëmundjet terminale, 278 nga çrregullimet mendore

Drejtësi
SHKK lehtëson masat për vizitorë në institucione korrektuese

SHKK lehtëson masat për vizitorë në institucione korrektuese

Kosovë
Vdes një i burgosur 47 vjeçar në Klinikën Infektive, ishte në shqyrtim kërkesa për pezullim të dënimit

Vdes një i burgosur 47 vjeçar në Klinikën Infektive, ishte në shqyrtim kërkesa për pezullim të dënimit

Kosovë
Publikohen rezultatet e testit fizik për zyrtarë të burgjeve

Publikohen rezultatet e testit fizik për zyrtarë të burgjeve

Siguri
I burgosuri në Burgun e Gërdovcit dyshohet se porositi ish të burgosurin ta vrasë një oficer korrektues

I burgosuri në Burgun e Gërdovcit dyshohet se porositi ish të burgosurin ta vrasë një oficer korrektues

Kronika e Zezë
Sulmohet një i burgosur në Burgun e Dubravës

Sulmohet një i burgosur në Burgun e Dubravës

Kronika e Zezë