LAJMI I FUNDIT:

Sherbimet sekrete

16 Artikuj

Shqipërisë i ikin agjentët sekretë, në tre vite lanë punën 152 punonjës të SHISH

Shqipërisë i ikin agjentët sekretë, në tre vite lanë punën 152 punonjës të SHISH

Shqipëri
Vërtetohen lidhjet e Kishës Ortodokse të Rusisë dhe Serbisë me shërbimet sekrete të vendeve të tyre

Vërtetohen lidhjet e Kishës Ortodokse të Rusisë dhe Serbisë me shërbimet sekrete të vendeve të tyre

Serbia
Ostojiq: Shërbimet sekrete ruse janë të shthurura në Serbi

Ostojiq: Shërbimet sekrete ruse janë të shthurura në Serbi

Serbia
Shqipëria nën sulmet e krimit kibernetik – format si kërcënohet nga shërbimet sekrete

Shqipëria nën sulmet e krimit kibernetik – format si kërcënohet nga shërbimet sekrete

Shqipëri
Shkolla për spiunë në zemër të Berlinit, hap dyert për 4 mijë agjentë të rinj – aty do të trajnohen për luftën kundër terrorizmit dhe sulmeve kibernetike

Shkolla për spiunë në zemër të Berlinit, hap dyert për 4 mijë agjentë të rinj – aty do të trajnohen për luftën kundër terrorizmit dhe sulmeve kibernetike

Nga Bota
Publikohet dokumenti që konfirmon se shërbimet sekrete e kanë marrë në pyetje Eminemin për vargjet kërcënuese ndaj Ivanka Trumpit

Publikohet dokumenti që konfirmon se shërbimet sekrete e kanë marrë në pyetje Eminemin për vargjet kërcënuese ndaj Ivanka Trumpit

Po Flitet
Trump emëron Joseph Maguire, shefin e ri të shërbimeve sekrete

Trump emëron Joseph Maguire, shefin e ri të shërbimeve sekrete

Nga Bota
Shainoviq: Thaçi e Haradinaj, instrumente të shërbimit sekret shqiptar

Shainoviq: Thaçi e Haradinaj, instrumente të shërbimit sekret shqiptar

Kosovë
Sfidat e sigurisë u diskutuan në një konferencë të posaçme në Shkup

Sfidat e sigurisë u diskutuan në një konferencë të posaçme në Shkup

Lirim Shabani
Edi Rama ka frikë nga përgjimet e shërbimeve të huaja!?

Edi Rama ka frikë nga përgjimet e shërbimeve të huaja!?

Shqipëri
Nisi takimi i më të fortëve të botës: Grupi misterioz Bilderberg, Trumpin mund ta “pushojë nga puna”!

Nisi takimi i më të fortëve të botës: Grupi misterioz Bilderberg, Trumpin mund ta “pushojë nga puna”!

Nga Bota
Armët e çuditshme vdekjeprurëse, atentatet e agjentëve sekretë dhe rastet e rralla të mbijetesës (Video)

Armët e çuditshme vdekjeprurëse, atentatet e agjentëve sekretë dhe rastet e rralla të mbijetesës (Video)

Nga Bota
Shërbimet sekrete kanë monitoruar bisedat e udhëtarëve gjatë fluturimeve

Shërbimet sekrete kanë monitoruar bisedat e udhëtarëve gjatë fluturimeve

Nga Bota
Dhjetë operacionet tronditëse të Shërbimeve Sekrete botërore që u ekspozuan (Foto)

Dhjetë operacionet tronditëse të Shërbimeve Sekrete botërore që u ekspozuan (Foto)

Nga Bota
A spiunojnë ofruesit e internetit për shërbimet e fshehta?

A spiunojnë ofruesit e internetit për shërbimet e fshehta?

Nga Bota
Në Kosovë ka 37 shërbime sekrete?

Në Kosovë ka 37 shërbime sekrete?

Kosovë