LAJMI I FUNDIT:

Shemsedin Dreshaj

93 Artikuj

AAK kërkon rritje të buxhetit për arsimin universitar dhe parauniversitar

AAK kërkon rritje të buxhetit për arsimin universitar dhe parauniversitar

Arsim
Deputeti Dreshaj: Kurti e ka në dorë draft – propozimin për Asociacionin

Deputeti Dreshaj: Kurti e ka në dorë draft – propozimin për Asociacionin

Kosovë
Dreshaj: Përgjegjësit duhet të identifikohet dhe të sillen para drejtësisë

Dreshaj: Përgjegjësit duhet të identifikohet dhe të sillen para drejtësisë

Kosovë
Deputeti Dreshaj: Jemi shteti i vetëm në rajon dhe Evropë pa sigurime shëndetësore

Deputeti Dreshaj: Jemi shteti i vetëm në rajon dhe Evropë pa sigurime shëndetësore

Kosovë
Dreshaj: Për vendimin e MASHT-it për librat, duhet të kërkohej hetim

Dreshaj: Për vendimin e MASHT-it për librat, duhet të kërkohej hetim

Arsim
Dreshaj: Shpresojmë që në shtator t’i kemi numrat për rrëzimin e Qeverisë Kurti

Dreshaj: Shpresojmë që në shtator t’i kemi numrat për rrëzimin e Qeverisë Kurti

Kosovë
Vendimi i  MASHTI-t për tekstet shkollore, Dreshaj: Keqmenaxhim ose neglizhencë e qëllimshme

Vendimi i MASHTI-t për tekstet shkollore, Dreshaj: Keqmenaxhim ose neglizhencë e qëllimshme

Arsim
Dreshaj i AAK-së për librat: Të paaftë për të qeverisur, vetëm sa e rëndon skamjen e shumë familjeve

Dreshaj i AAK-së për librat: Të paaftë për të qeverisur, vetëm sa e rëndon skamjen e shumë familjeve

Arsim
Dreshaj: Qeveria e Kosovës ka dështuar në rrafshin e brendshëm dhe në atë ndërkombëtar

Dreshaj: Qeveria e Kosovës ka dështuar në rrafshin e brendshëm dhe në atë ndërkombëtar

Kosovë
Projektligji për skemat pensionale, Dreshaj: Mashtrim i paskrupullt i Qeverisë Kurti, Kushtetuesja e pafuqishme

Projektligji për skemat pensionale, Dreshaj: Mashtrim i paskrupullt i Qeverisë Kurti, Kushtetuesja e pafuqishme

Kosovë
Tahiri: Opozita ka shprehur gatishmëri ta nënshkruajë mocionin për rrëzimin e Qeverisë

Tahiri: Opozita ka shprehur gatishmëri ta nënshkruajë mocionin për rrëzimin e Qeverisë

Kosovë
Dreshaj: Policia nuk duhet të tërhiqet komplet nga veriu

Dreshaj: Policia nuk duhet të tërhiqet komplet nga veriu

Kosovë
Dreshaj: Situatë e rëndë në shëndetësi, po vazhdon ikja e mjekëve

Dreshaj: Situatë e rëndë në shëndetësi, po vazhdon ikja e mjekëve

Kosovë
Deputeti Dreshaj: Gjendje jo e mirë e rrugës Pejë-Rugovë, Qeveria të veprojë urgjent

Deputeti Dreshaj: Gjendje jo e mirë e rrugës Pejë-Rugovë, Qeveria të veprojë urgjent

Komunat
Dëmtohet rruga Pejë-Rugovë, deputeti Dreshaj i bën apel Qeverisë: Reagoni sa nuk është bërë vonë

Dëmtohet rruga Pejë-Rugovë, deputeti Dreshaj i bën apel Qeverisë: Reagoni sa nuk është bërë vonë

Kosovë
Qytetarët e Kosovës pa sigurim shëndetësor minimumi edhe 4 vjet

Qytetarët e Kosovës pa sigurim shëndetësor minimumi edhe 4 vjet

Shëndetësi
AAK: Ministria e Shëndetësisë është shndërruar në ministri të eksperimenteve

AAK: Ministria e Shëndetësisë është shndërruar në ministri të eksperimenteve

Shëndetësi
Inspektimet në institucionet private shëndetësore bëhet vetëm çdo tre vjet

Inspektimet në institucionet private shëndetësore bëhet vetëm çdo tre vjet

Shëndetësi
Opozita: Shëndetësia nuk është prioritet i kësaj qeverie, MSh-ja është shëndrruar në drejtori të sektorit privat

Opozita: Shëndetësia nuk është prioritet i kësaj qeverie, MSh-ja është shëndrruar në drejtori të sektorit privat

Shëndetësi
LVV-ja nuk e voton Projektligjin për Skemat Sociale, Dreshaj: Mendësi totalitare

LVV-ja nuk e voton Projektligjin për Skemat Sociale, Dreshaj: Mendësi totalitare

Financa
AAK: Kushtetuesja i jep të drejtë nismës tonë për largimin e kushtit diskriminues ndaj pensionistëve kontributdhënës

AAK: Kushtetuesja i jep të drejtë nismës tonë për largimin e kushtit diskriminues ndaj pensionistëve kontributdhënës

Financa
Mirëpritet vendimi për kriterin e stazhit të punës ndaj pensionistëve

Mirëpritet vendimi për kriterin e stazhit të punës ndaj pensionistëve

Financa
Dreshaj: Iniciativa e AAK mori epilog, punëtorët e viteve të ’90-ta i gëzofshin pensionet

Dreshaj: Iniciativa e AAK mori epilog, punëtorët e viteve të ’90-ta i gëzofshin pensionet

Kosovë
Dreshaj për ministrin Vitia: Jam skeptik që mund të ketë një përformancë të mirë

Dreshaj për ministrin Vitia: Jam skeptik që mund të ketë një përformancë të mirë

Shëndetësi