LAJMI I FUNDIT:

Sektori Publik

46 Artikuj

Maqedoni, sektori publik në periudhë të shkurtër kohore do të paguajë detyrimet ndaj sektorit privat

Maqedoni, sektori publik në periudhë të shkurtër kohore do të paguajë detyrimet ndaj sektorit privat

Ekonomi
Si ndryshuan pagat ndër vite në Kosovë, nga 2012-ta vetëm 43 euro rritje në sektorin privat

Si ndryshuan pagat ndër vite në Kosovë, nga 2012-ta vetëm 43 euro rritje në sektorin privat

Albert Spahiu
Vendimi për lirimin e njërit prind nga puna, i vlefshëm vetëm për sektorin publik – ankohet Sindikata e Sektorit Privat

Vendimi për lirimin e njërit prind nga puna, i vlefshëm vetëm për sektorin publik – ankohet Sindikata e Sektorit Privat

Albert Spahiu
Sektori privat nuk po arrin të ndjek trendin e rritjes së pagave

Sektori privat nuk po arrin të ndjek trendin e rritjes së pagave

Financa
Sindikatat e punëtorëve kërkojnë takim urgjent me Konjufcën, Haradinajn dhe Jasharin, shkak buxheti

Sindikatat e punëtorëve kërkojnë takim urgjent me Konjufcën, Haradinajn dhe Jasharin, shkak buxheti

Kosovë
Syla nga Sindikata e Shëndetësisë: Ideja e Kurtit rrezikon që spitalet publike të mbesin pa mjekë

Syla nga Sindikata e Shëndetësisë: Ideja e Kurtit rrezikon që spitalet publike të mbesin pa mjekë

Kosovë
Këto janë pagat me rritje në sektorin publik: Nga polici, mjeku deri te kryeministri e presidenti

Këto janë pagat me rritje në sektorin publik: Nga polici, mjeku deri te kryeministri e presidenti

Kosovë
Pagat e sektorit publik do të dalin me rritje nga muaji dhjetor

Pagat e sektorit publik do të dalin me rritje nga muaji dhjetor

Financa
Sektori publik më i preferuar për punësim sesa ai privat

Sektori publik më i preferuar për punësim sesa ai privat

Të Tjera
Pagat në Kosovë, të punësuarit në sektorin publik “më të privilegjuar” se ata në sektorin privat

Pagat në Kosovë, të punësuarit në sektorin publik “më të privilegjuar” se ata në sektorin privat

Albert Spahiu
Diskutohen specifikat e Projektligjit për Partneritete Publiko-Privat

Diskutohen specifikat e Projektligjit për Partneritete Publiko-Privat

Të Tjera
Zeka kërkon nga Thaçi të mos dekretojë Ligjin për Paga

Zeka kërkon nga Thaçi të mos dekretojë Ligjin për Paga

Të Tjera
Selmanaj: Gjendja e pagave në sektorin privat, shumë e rëndë

Selmanaj: Gjendja e pagave në sektorin privat, shumë e rëndë

Të Tjera
Oda Amerikane: Projektligji për Paga kërcënon stabilitetin financiar të vendit

Oda Amerikane: Projektligji për Paga kërcënon stabilitetin financiar të vendit

Financa
Hendeku i pagave mes sektorit publik dhe privat

Hendeku i pagave mes sektorit publik dhe privat

Të Tjera
Pupovci: Ligji i Pagave zgjeron hendekun në mes sektorit publik dhe atij privat

Pupovci: Ligji i Pagave zgjeron hendekun në mes sektorit publik dhe atij privat

Financa
Punonjësve të sektorit publik u dalin pagat

Punonjësve të sektorit publik u dalin pagat

Financa
Shqyrtohet raporti i financave për sektorin publik

Shqyrtohet raporti i financave për sektorin publik

Financa
Ndikimi i këshilldhënies në zhvillimin e sektorit privat dhe publik

Ndikimi i këshilldhënies në zhvillimin e sektorit privat dhe publik

Biznes
Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

Ekonomi
Hamza: Pagat në sektorin publik të rregullohen me ligj, rritja ndikon negativisht në buxhet

Hamza: Pagat në sektorin publik të rregullohen me ligj, rritja ndikon negativisht në buxhet

Financa
Shatri: Rritja e pagave prej 4%, çështje e kryer (Video)

Shatri: Rritja e pagave prej 4%, çështje e kryer (Video)

Financa