LAJMI I FUNDIT:

SASHK Maqedoni

179 Artikuj

SASHK: Projekt ligji për rroga është diskriminues dhe lë hapësirë që Qeveria vetë të sjellë vlerësime dhe vendime

SASHK: Projekt ligji për rroga është diskriminues dhe lë hapësirë që Qeveria vetë të sjellë vlerësime dhe vendime

Arsim
Shaqiri dhe Nedellkov bisedojnë për planet e ardhshme në arsim

Shaqiri dhe Nedellkov bisedojnë për planet e ardhshme në arsim

Arsim
Maqedoni, nënshkruhet Marrëveshja kolektive në mes Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale dhe SASHK-ut

Maqedoni, nënshkruhet Marrëveshja kolektive në mes Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale dhe SASHK-ut

Politikë
Nedellkov: Rritja e pagave në arsim është vlerësim për ne, por mobingu nga nxënësit është rritur dukshëm

Nedellkov: Rritja e pagave në arsim është vlerësim për ne, por mobingu nga nxënësit është rritur dukshëm

Maqedonia e Veriut
Pas eksperiencës gjatë pandemisë, disa prindër kundërshtojnë mendimin e SASHK-ut për rikthimin e mësimit online për nxënësit

Pas eksperiencës gjatë pandemisë, disa prindër kundërshtojnë mendimin e SASHK-ut për rikthimin e mësimit online për nxënësit

Maqedonia e Veriut
SASHK Maqedoni: Mësimi nuk guxon të varet nga ngrohja

SASHK Maqedoni: Mësimi nuk guxon të varet nga ngrohja

Arsim
SASHK-u kërkon që Qeveria e Maqedonisë të gjej zgjidhje për krizën energjetike nëpër shkolla

SASHK-u kërkon që Qeveria e Maqedonisë të gjej zgjidhje për krizën energjetike nëpër shkolla

Maqedonia e Veriut
Shaqiri: Nga shtatori mësimdhënësit do të kenë paga më të larta për 15%

Shaqiri: Nga shtatori mësimdhënësit do të kenë paga më të larta për 15%

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: I lumtur që u arrit marrëveshje për pagat në arsim por duhet të punojmë për performancë më të mirë arsimore

Kovaçevski: I lumtur që u arrit marrëveshje për pagat në arsim por duhet të punojmë për performancë më të mirë arsimore

Maqedonia e Veriut
Këshilli i SASHK pro rritjes së pagave prej 15 për qind

Këshilli i SASHK pro rritjes së pagave prej 15 për qind

Arsim
Arrihet marrëveshja SASHK-MPPS për të punësuarit në institucionet parashkollore

Arrihet marrëveshja SASHK-MPPS për të punësuarit në institucionet parashkollore

Maqedonia e Veriut
SASHK-MPPS: Sot pritet vendimi përfundimtar për pagat e punëtorëve në institucionet parashkollore

SASHK-MPPS: Sot pritet vendimi përfundimtar për pagat e punëtorëve në institucionet parashkollore

Maqedonia e Veriut
SASHK-MASH: Të gjitha rekomandimet e ndërmjetësuesit janë pranuar

SASHK-MASH: Të gjitha rekomandimet e ndërmjetësuesit janë pranuar

Arsim
Kovaçevski për marrëveshjen me SASHK-un: Rritje historike e pagave në arsim

Kovaçevski për marrëveshjen me SASHK-un: Rritje historike e pagave në arsim

Maqedonia e Veriut
SASHK-Ministria Arsimit, ende pa asnjë qëndrim

SASHK-Ministria Arsimit, ende pa asnjë qëndrim

Arsim
Nedellkov: Jemi afër zgjidhjes për pagat e punëtorëve në çerdhe të cilët janë në grevë

Nedellkov: Jemi afër zgjidhjes për pagat e punëtorëve në çerdhe të cilët janë në grevë

Arsim
Trençevska: Deri të premten do të kemi një zgjidhje për pagesën e punonjësve në çerdhe

Trençevska: Deri të premten do të kemi një zgjidhje për pagesën e punonjësve në çerdhe

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Sot sërish takim në mes SASHK-ut dhe Qeverisë, pritet të arrihet marrëveshje për pagat në arsim

Maqedoni: Sot sërish takim në mes SASHK-ut dhe Qeverisë, pritet të arrihet marrëveshje për pagat në arsim

Maqedonia e Veriut
Të mërkurën skadon afati për marrëveshjen e pagave ndërmjet SASHK-ut dhe Qeverisë

Të mërkurën skadon afati për marrëveshjen e pagave ndërmjet SASHK-ut dhe Qeverisë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, javën e ardhshme pritet që të ketë marrëveshje për rritjen e pagave në arsim

Maqedoni, javën e ardhshme pritet që të ketë marrëveshje për rritjen e pagave në arsim

Arsim
Mbaron takimi SASHK-MASH, Shaqiri: Deri të martën pritet të kemi një marrëveshje për pagat

Mbaron takimi SASHK-MASH, Shaqiri: Deri të martën pritet të kemi një marrëveshje për pagat

Maqedonia e Veriut
Bisedimet SASHK-MASH, sot do të flitet vetëm për marrëveshjet kolektive jo për rritje të pagave

Bisedimet SASHK-MASH, sot do të flitet vetëm për marrëveshjet kolektive jo për rritje të pagave

Maqedonia e Veriut
SASHK dhe MASH në takim të ri, pritet harmonizimi përfundimtar i qëndrimeve

SASHK dhe MASH në takim të ri, pritet harmonizimi përfundimtar i qëndrimeve

Arsim
Maqedoni: Më 17 maj MPPS dhe SASHK do të mbajnë takimin e radhës

Maqedoni: Më 17 maj MPPS dhe SASHK do të mbajnë takimin e radhës

Arsim