LAJMI I FUNDIT:

Sanksione

116 Artikuj

‘Serbia nuk ndahet nga Rusia’, kësaj radhe pjesë e listës së vendeve mike për shkëmbime financiare

‘Serbia nuk ndahet nga Rusia’, kësaj radhe pjesë e listës së vendeve mike për shkëmbime financiare

Serbia
SPB Manastir: Janë sanksionuar 112 drejtues automjetesh

SPB Manastir: Janë sanksionuar 112 drejtues automjetesh

Maqedonia e Veriut
Pavarësisht sanksioneve ekonomike ndërkombëtare, Kina kërkon lidhje të reja tregtare me Rusinë

Pavarësisht sanksioneve ekonomike ndërkombëtare, Kina kërkon lidhje të reja tregtare me Rusinë

Botë
Britania e Madhe i vë sanksione një grupi rus që po kryen krime kibernetike

Britania e Madhe i vë sanksione një grupi rus që po kryen krime kibernetike

Evropa
202 sanksione për tejkalim të shpejtësisë në Maqedoni

202 sanksione për tejkalim të shpejtësisë në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Ndikimi i sanksioneve: Tregtia e BE-së me Rusinë ra nën 2 për qind

Ndikimi i sanksioneve: Tregtia e BE-së me Rusinë ra nën 2 për qind

Botë
Masat ndëshkuese të BE-së, Selmanaj: Janë bllokuar miliona euro për projektet kapitale të nivelit qendror dhe lokal

Masat ndëshkuese të BE-së, Selmanaj: Janë bllokuar miliona euro për projektet kapitale të nivelit qendror dhe lokal

Financa
Ish-kreu i OFAC: Sanksionet ndaj zyrtarëve të Republikës Sërpska do të ishin më efektive nëse BE-ja do t’iu bashkohej

Ish-kreu i OFAC: Sanksionet ndaj zyrtarëve të Republikës Sërpska do të ishin më efektive nëse BE-ja do t’iu bashkohej

Ballkan
Bashkimi Evropian pret hapa të tjerë nga Kosova për të hequr masat ndëshkuese

Bashkimi Evropian pret hapa të tjerë nga Kosova për të hequr masat ndëshkuese

Kosovë
Çka nënkupton sanksionimi nga SHBA-ja?

Çka nënkupton sanksionimi nga SHBA-ja?

Amerika
The Economist: Serbia një nga ‘idiotët e dobishëm’ të Vladimir Putinit në Evropë

The Economist: Serbia një nga ‘idiotët e dobishëm’ të Vladimir Putinit në Evropë

Serbia
Njohës të çështjeve të ekonomisë thonë se masat e BE-së janë të dëmshme

Njohës të çështjeve të ekonomisë thonë se masat e BE-së janë të dëmshme

Biznes
Kraki: Kosova nuk është as Sudan, e as Libi që me i vendos sanksione

Kraki: Kosova nuk është as Sudan, e as Libi që me i vendos sanksione

Kosovë
Raci: Vështirë të besohet se Kurti që po lufton krimin në veri të gjendet në listë me Dodikun e Radojçiqin

Raci: Vështirë të besohet se Kurti që po lufton krimin në veri të gjendet në listë me Dodikun e Radojçiqin

Kosovë
Ish-ambasadori Peci: Mirupafshim në Kosovën e izoluar dhe të bankrotuar, qysh e lypshim e gjetshim

Ish-ambasadori Peci: Mirupafshim në Kosovën e izoluar dhe të bankrotuar, qysh e lypshim e gjetshim

Kosovë
Kosova i ashpërson sanksionet ndaj Rusisë dhe Bjellorusisë

Kosova i ashpërson sanksionet ndaj Rusisë dhe Bjellorusisë

Kosovë
200 shoferë të sanksionuar në Shkup: 97 për vozitje të shpejtë

200 shoferë të sanksionuar në Shkup: 97 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Nga 126 sanksionet në Shkup, më shumë se gjysa ishin për vozitje të shpejtë

Nga 126 sanksionet në Shkup, më shumë se gjysa ishin për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Analistët serbë: Vuçiq nuk mund të shkëputet prej Putinit, as nuk do të largohet kurrë prej tij

Analistët serbë: Vuçiq nuk mund të shkëputet prej Putinit, as nuk do të largohet kurrë prej tij

Serbia
Falimenton kanali propagandistik rus RT France

Falimenton kanali propagandistik rus RT France

Evropa
Sanksionohen 145 shoferë në Shkup, 72 për vozitje të shpejtë

Sanksionohen 145 shoferë në Shkup, 72 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Në Shkup janë sanksionuar 197 shoferë, 93 për tejkalim shpejtësie

Në Shkup janë sanksionuar 197 shoferë, 93 për tejkalim shpejtësie

Maqedonia e Veriut
Qeveria e Kosovës vendos sanksione të reja për mercenarët e grupit rus “Wagner”

Qeveria e Kosovës vendos sanksione të reja për mercenarët e grupit rus “Wagner”

Kosovë
Partia e Vulinit që drejton BIA-në e do largimin e ministrit serb që kërkoi sanksione ekonomike ndaj Rusisë

Partia e Vulinit që drejton BIA-në e do largimin e ministrit serb që kërkoi sanksione ekonomike ndaj Rusisë

Serbia