LAJMI I FUNDIT:

Samsung Galaxy S23

10 Artikuj

‘Rrjedhin’ imazhet e dizajnit të Samsung Galaxy S23 FE

‘Rrjedhin’ imazhet e dizajnit të Samsung Galaxy S23 FE

Mobile
Përditësimi i radhës i Samsung për serinë Galaxy S23 do të sjellë modalitetin 2x për fotografitë ‘portrait’

Përditësimi i radhës i Samsung për serinë Galaxy S23 do të sjellë modalitetin 2x për fotografitë ‘portrait’

Mobile
Aplikacioni për rregullimin e imazhit të Samsung Galaxy Enhance-X AI arrin në serinë S23

Aplikacioni për rregullimin e imazhit të Samsung Galaxy Enhance-X AI arrin në serinë S23

Aplikacione
Zbulohen specifikat dhe afati kohor i lansimit të Samsung Galaxy S23 FE

Zbulohen specifikat dhe afati kohor i lansimit të Samsung Galaxy S23 FE

Mobile
Testoni një Galaxy S23 nga një telefon tjetër me aplikacionin e ri Try Galaxy nga Samsung

Testoni një Galaxy S23 nga një telefon tjetër me aplikacionin e ri Try Galaxy nga Samsung

Mobile
Samsung thotë se shitjet e serisë S23 po tejkalojnë atë të S22 në të njëjtën periudhë kohore

Samsung thotë se shitjet e serisë S23 po tejkalojnë atë të S22 në të njëjtën periudhë kohore

Lajme Teknologji
Disa përdorues të Galaxy S23 po zbulojnë probleme të lidhjes me Android Auto

Disa përdorues të Galaxy S23 po zbulojnë probleme të lidhjes me Android Auto

Lajme Teknologji
Samsung zotohet të zëvendësojë plastikën në telefonat Galaxy me materiale të ricikluara deri në vitin 2050

Samsung zotohet të zëvendësojë plastikën në telefonat Galaxy me materiale të ricikluara deri në vitin 2050

Lajme Teknologji
Çmimi, bateria dhe kamera – gjithçka që duhet të dini për serinë e re të Samsung Galaxy S23

Çmimi, bateria dhe kamera – gjithçka që duhet të dini për serinë e re të Samsung Galaxy S23

Lajme Teknologji
Samsung lanson linjën e telefonave më të fundit, modelin S23, S23+ dhe S23 Ultra

Samsung lanson linjën e telefonave më të fundit, modelin S23, S23+ dhe S23 Ultra

Lajme Teknologji