Samanta Karavella

Samanta Karavella

E lindur më 09 Korrik 1990, Samanta Karavella filloi karrierën në moshë shumë të vogël 6 vjeçare. Ka kënduar nëpër shumë festivale për fëmijë. Karrierën si e rritur e nisi në spektaklin e talenteve “Ethet e së premtes mbrëma”. Gjersa është shpërblyer me Çmimin e Parë në “Top Fest 10” me këngën “Loti i fundit”.

Ka të edtuar në treg disa albume dhe shumë këngë të suksesshme. Tash e një kohë ajo është nën menaxhimin e kompanisë së njohur shqiptare “MAX Production”.

148 Artikuj