LAJMI I FUNDIT:

Rrudhat në fytyrë

15 Artikuj

Provoni disa teknika të thjeshta në shtëpi për të lehtësuar rrudhat e fytyrës dhe qafës

Provoni disa teknika të thjeshta në shtëpi për të lehtësuar rrudhat e fytyrës dhe qafës

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Më e lirë dhe më e shëndetshme se botoksi: Lëvorja e kësaj frute është vërtetuar se heq rrudhat

Më e lirë dhe më e shëndetshme se botoksi: Lëvorja e kësaj frute është vërtetuar se heq rrudhat

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Për një ten rrezatues: Bëni një maskë për fytyrën me kungull që mund të zbusë rrudhat

Për një ten rrezatues: Bëni një maskë për fytyrën me kungull që mund të zbusë rrudhat

Këshilla Estetike
Botox-i mund të lehtësojnë simptomat e depresionit dhe ankthit, sugjeron studimi

Botox-i mund të lehtësojnë simptomat e depresionit dhe ankthit, sugjeron studimi

Shëndetësi Lajme
Studimi sugjeron një ‘strategji të mirë kundër plakjes’ që përfshin telefonin tuaj

Studimi sugjeron një ‘strategji të mirë kundër plakjes’ që përfshin telefonin tuaj

Të tjera
Çfarë fshehin për ju rrudhat në fytyrë?

Çfarë fshehin për ju rrudhat në fytyrë?

Të tjera
Largoni rrudhat me maskë veze! Bëhet shpejt dhe i rikthen lëkurës një pamje rinore

Largoni rrudhat me maskë veze! Bëhet shpejt dhe i rikthen lëkurës një pamje rinore

Këshilla Estetike
Majaja eliminon rrudhat më mirë se botoksi!

Majaja eliminon rrudhat më mirë se botoksi!

Këshilla Estetike
Harrojeni botoksin, ky është zëvendësimi i tij natyral: Vaji i peshkut do të fshijë rrudhat nga fytyra!

Harrojeni botoksin, ky është zëvendësimi i tij natyral: Vaji i peshkut do të fshijë rrudhat nga fytyra!

Këshilla Estetike
Ky gabim me grimin krijon rrudha dhe dëmton lëkurën!

Ky gabim me grimin krijon rrudha dhe dëmton lëkurën!

Grim
Kontrolloni se çfarë nënkuptojnë rrudhat në fytyrën tuaj për shëndetin tuaj – zbuloni me kohë gjendjet e rrezikshme

Kontrolloni se çfarë nënkuptojnë rrudhat në fytyrën tuaj për shëndetin tuaj – zbuloni me kohë gjendjet e rrezikshme

Shëndetësi Lajme
Truk për të cilin betohen edhe dermatologët: Bëjeni këtë pesë minuta në ditë dhe nuk do të keni asnjë rrudhë në fytyrë!

Truk për të cilin betohen edhe dermatologët: Bëjeni këtë pesë minuta në ditë dhe nuk do të keni asnjë rrudhë në fytyrë!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Çfarë nuk duhet të bëni kurrë me fytyrën tuaj, nëse nuk doni të plakeni para kohe

Çfarë nuk duhet të bëni kurrë me fytyrën tuaj, nëse nuk doni të plakeni para kohe

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Uji në të cilin është zier orizi pengon rrudhat: Bëni maskë natyrale për fytyrë

Uji në të cilin është zier orizi pengon rrudhat: Bëni maskë natyrale për fytyrë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Mësoni problemet shëndetësore nga pozicionimi i rrudhave në fytyrë; Përveç plakjes ato ju ndihmojnë njësoj si mjeku

Mësoni problemet shëndetësore nga pozicionimi i rrudhave në fytyrë; Përveç plakjes ato ju ndihmojnë njësoj si mjeku

Të tjera