LAJMI I FUNDIT:

Rrolls-Royce

13 Artikuj

Me këtë veturë, Mercedes konkurron me Bentley dhe Rolls-Royce

Me këtë veturë, Mercedes konkurron me Bentley dhe Rolls-Royce

Auto Lajme
Rolls-Royce Cullinan i blinduar i Klassen kushton 833 mijë euro

Rolls-Royce Cullinan i blinduar i Klassen kushton 833 mijë euro

Auto Lajme
Interesim i vogël për Paris Motor Show, nuk merr pjesë as Opel (Foto)

Interesim i vogël për Paris Motor Show, nuk merr pjesë as Opel (Foto)

Auto Lajme
Rolls-Royce Cullinan është makina SUV më e shtrenjtë në botë – ja pesë alternativa më të lira (Foto)

Rolls-Royce Cullinan është makina SUV më e shtrenjtë në botë – ja pesë alternativa më të lira (Foto)

Auto Lajme
Rrolls-Royce me edicionin e limituar të makinave, me enterier të shndritshëm ku ‘shkëputen yjet’ (Foto)

Rrolls-Royce me edicionin e limituar të makinave, me enterier të shndritshëm ku ‘shkëputen yjet’ (Foto)

Auto Fun
Rolls-Royce 6×6 që po kërkohet nga të gjithë (Foto)

Rolls-Royce 6×6 që po kërkohet nga të gjithë (Foto)

Auto Fun
Makina e parë SUV nga Rrolls-Royce, nuk do të emërohet Cullinan (Foto)

Makina e parë SUV nga Rrolls-Royce, nuk do të emërohet Cullinan (Foto)

Modelet e Reja
Rrolls-Royce Ghost i ri, veturë e krijuar për pasanikët e rinj (Video)

Rrolls-Royce Ghost i ri, veturë e krijuar për pasanikët e rinj (Video)

Auto Fun
Rolls-Royce që kushton gjysmë milioni euro, ngeci në gropën që u hap papritmas (Video)

Rolls-Royce që kushton gjysmë milioni euro, ngeci në gropën që u hap papritmas (Video)

Ngjarje
Rolls-Royce planifikon të krijojë anijen vetëdrejtuese, që hynë në funksion brenda dhjetë vitesh (Foto)

Rolls-Royce planifikon të krijojë anijen vetëdrejtuese, që hynë në funksion brenda dhjetë vitesh (Foto)

Auto Fun
Super-veturat e pasanikëve arabë, mbushin qendrën e Londrës (Foto)

Super-veturat e pasanikëve arabë, mbushin qendrën e Londrës (Foto)

Auto Fun
Shpenzoi mbi 20 mijë euro për mbrëmjen e maturës së të birit, nëna krenare shpjegon arsyet (Video)

Shpenzoi mbi 20 mijë euro për mbrëmjen e maturës së të birit, nëna krenare shpjegon arsyet (Video)

Interesante
Mbi 800 diamante zbukurojnë tavanin e Rrolls-Royce (Foto)

Mbi 800 diamante zbukurojnë tavanin e Rrolls-Royce (Foto)

Auto Fun