LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Pagave

151 Artikuj

Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Financa
LSM Maqedoni: Qeveria duhet të vendos për rritjen e pagave për 18,4 përqind

LSM Maqedoni: Qeveria duhet të vendos për rritjen e pagave për 18,4 përqind

Maqedonia e Veriut
Drejtoria e Librave Amë pezullon grevën, Qeveria e Maqedonisë do të ofroj model për rritjen e pagave

Drejtoria e Librave Amë pezullon grevën, Qeveria e Maqedonisë do të ofroj model për rritjen e pagave

Maqedonia e Veriut
RMV: Refuzohet amandamenti për rritjen e pagave në sektorin publik

RMV: Refuzohet amandamenti për rritjen e pagave në sektorin publik

Maqedonia e Veriut
Rritja e çmimeve në Shqipëri, presidenti Meta bën thirrje për rritjen e pagave

Rritja e çmimeve në Shqipëri, presidenti Meta bën thirrje për rritjen e pagave

Shqipëri
SBASHK pret rritje rrogash me ligjin e ri të pagave

SBASHK pret rritje rrogash me ligjin e ri të pagave

Kosovë
Infermierët kërkojnë t’u rritet pagesa e ndërrimit të natës për 100 për qind, paralajmërojnë veprime sindikale nëse kjo nuk realizohet

Infermierët kërkojnë t’u rritet pagesa e ndërrimit të natës për 100 për qind, paralajmërojnë veprime sindikale nëse kjo nuk realizohet

Shëndetësi
Rama premton rritje page prej 32 për qind për të gjithë mësuesit gjatë mandatit të tretë qeverisës

Rama premton rritje page prej 32 për qind për të gjithë mësuesit gjatë mandatit të tretë qeverisës

Shqipëri
Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Financa
Rukiqi: Vendimi për rritjen e pagave ka qenë i gabueshëm

Rukiqi: Vendimi për rritjen e pagave ka qenë i gabueshëm

Financa
Punëtorët e sektorit privat kërcënojnë me protesta

Punëtorët e sektorit privat kërcënojnë me protesta

Të Tjera
Punëtorët teknikë në Prishtinë kërkojnë rritje pagash prej 4%

Punëtorët teknikë në Prishtinë kërkojnë rritje pagash prej 4%

Të Tjera
Punëtorët teknikë të shkollave do të hyjnë në grevë në Prishtinë

Punëtorët teknikë të shkollave do të hyjnë në grevë në Prishtinë

Të Tjera
Zeka kërkon nga Thaçi të mos dekretojë Ligjin për Paga

Zeka kërkon nga Thaçi të mos dekretojë Ligjin për Paga

Të Tjera
Punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë kërkojnë paga dinjitoze

Punëtorët e Qendrës Korrektuese në Dubravë kërkojnë paga dinjitoze

Të Tjera
Këto do të jenë pagat me rritje për mjekët dhe infermierët me Ligjin e ri të Pagave (Infografikë)

Këto do të jenë pagat me rritje për mjekët dhe infermierët me Ligjin e ri të Pagave (Infografikë)

Të Tjera
Rritja e pagave rrezikon investimet kapitale

Rritja e pagave rrezikon investimet kapitale

Financa
Oda Amerikane: Projektligji për Paga kërcënon stabilitetin financiar të vendit

Oda Amerikane: Projektligji për Paga kërcënon stabilitetin financiar të vendit

Financa
Hendeku i pagave mes sektorit publik dhe privat

Hendeku i pagave mes sektorit publik dhe privat

Të Tjera
Veseli: Nesër miratohet Projektligji për Pagat, mundëson rritjen e pagave për mbi 70 mijë punonjës të sektorit publik

Veseli: Nesër miratohet Projektligji për Pagat, mundëson rritjen e pagave për mbi 70 mijë punonjës të sektorit publik

Të Tjera
Kontrollorët e Trafikut Ajror të pakënaqur me Ligjin për Pagat

Kontrollorët e Trafikut Ajror të pakënaqur me Ligjin për Pagat

Financa
Rukiqi: Rritja e pa kontrolluar e pagave ndikon negativisht në sektorin privat (Video)

Rukiqi: Rritja e pa kontrolluar e pagave ndikon negativisht në sektorin privat (Video)

Biznes
A ishte rritja e pagave për qeveritarët shkas për grevat?

A ishte rritja e pagave për qeveritarët shkas për grevat?

Financa
Gjashtë sindikata në grevë për përmirësim të kushteve dhe rritje të pagave

Gjashtë sindikata në grevë për përmirësim të kushteve dhe rritje të pagave

Albert Spahiu