LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Pagave

147 Artikuj

Presidenti Begaj firmos dekretet e paketës së rritjes së pagave

Presidenti Begaj firmos dekretet e paketës së rritjes së pagave

Shqipëri
Deputetët në Shqipëri kërkojnë rritje të pagave

Deputetët në Shqipëri kërkojnë rritje të pagave

Shqipëri
Haradinaj kërkon rritje të pagave në sektorin publik: Pas liberalizimit të vizave, do të humbim shumë profesionistë

Haradinaj kërkon rritje të pagave në sektorin publik: Pas liberalizimit të vizave, do të humbim shumë profesionistë

Të Tjera
Rama: Rritja e pagave, shtysë për t’i mbijetuar luftës për krahun e punës

Rama: Rritja e pagave, shtysë për t’i mbijetuar luftës për krahun e punës

Shqipëri
Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Qeveria shqiptare miraton vendimet për rritjen e pagave në sektorin publik

Shqipëri
Mjekët në Britani të Madhe planifikojnë të hyjnë në grevë, kërkojnë rritjen e pagave për të kompensuar inflacionin

Mjekët në Britani të Madhe planifikojnë të hyjnë në grevë, kërkojnë rritjen e pagave për të kompensuar inflacionin

Botë
Qeveria shqiptare përgatit reformën për pagat, Rama: Paga mesatare rritet në 900 euro brenda një viti

Qeveria shqiptare përgatit reformën për pagat, Rama: Paga mesatare rritet në 900 euro brenda një viti

Shqipëri
Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë 8 orëshe

Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë 8 orëshe

Financa
Rritja e pagave në Maqedoninë e Veriut, reagime në opinion

Rritja e pagave në Maqedoninë e Veriut, reagime në opinion

Maqedonia e Veriut
Ekzekutohen mjetet në mbështetje të punëdhënësve, përmbyllet Pakoja për Përballje me Inflacionin – rreth 700 mijë përfitues

Ekzekutohen mjetet në mbështetje të punëdhënësve, përmbyllet Pakoja për Përballje me Inflacionin – rreth 700 mijë përfitues

Financa
Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë

Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë

Financa
Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Financa
Punëtorët e KEK-ut protestojnë të enjten, kërkojnë rritje të pagave dhe respektim të kushteve sipas Ligjit të Punës

Punëtorët e KEK-ut protestojnë të enjten, kërkojnë rritje të pagave dhe respektim të kushteve sipas Ligjit të Punës

Financa
Nissan dhe punëtorët meksikanë bien dakord për një rritje rroge prej 9 për qind

Nissan dhe punëtorët meksikanë bien dakord për një rritje rroge prej 9 për qind

Auto Lajme
LDK publikon shifrat: Qeveria sërish mashtroi për pagat

LDK publikon shifrat: Qeveria sërish mashtroi për pagat

Financa
Rritet me 7 për qind paga e ushtarakëve në Shqipëri

Rritet me 7 për qind paga e ushtarakëve në Shqipëri

Shqipëri
Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Financa
Rritja e pagave në sektorin publik e privat vlerësohet nevojë urgjente

Rritja e pagave në sektorin publik e privat vlerësohet nevojë urgjente

Financa
Afaristi Ramiz Kelmendi njofton se ua ka rritur pagat të gjithë punëtorëve në kompaninë e tij

Afaristi Ramiz Kelmendi njofton se ua ka rritur pagat të gjithë punëtorëve në kompaninë e tij

Financa
BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

BALFIN Group rrit fondin e pagave me 2.5 milionë euro në vit, përfitues janë rreth 5,000 punëtorë

Biznes
Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Financa
LSM Maqedoni: Qeveria duhet të vendos për rritjen e pagave për 18,4 përqind

LSM Maqedoni: Qeveria duhet të vendos për rritjen e pagave për 18,4 përqind

Maqedonia e Veriut
Drejtoria e Librave Amë pezullon grevën, Qeveria e Maqedonisë do të ofroj model për rritjen e pagave

Drejtoria e Librave Amë pezullon grevën, Qeveria e Maqedonisë do të ofroj model për rritjen e pagave

Maqedonia e Veriut
RMV: Refuzohet amandamenti për rritjen e pagave në sektorin publik

RMV: Refuzohet amandamenti për rritjen e pagave në sektorin publik

Maqedonia e Veriut