LAJMI I FUNDIT:

Rock

15 Artikuj

Studimi zbulon se muzika rok nëpër sallat e operacionit, i bën kirurgët më të shpejtë dhe preciz

Studimi zbulon se muzika rok nëpër sallat e operacionit, i bën kirurgët më të shpejtë dhe preciz

Kuriozitete
Fotografi me 60 mijë pamje të pazhvilluara të historisë së rokut

Fotografi me 60 mijë pamje të pazhvilluara të historisë së rokut

Fotografia
Gjithçka është shou-biznes

Gjithçka është shou-biznes

Muzika
David Byrne dhe intervista me vetveten: Muzika është diçka fizike dhe trupi shpesh e kupton atë para koke!

David Byrne dhe intervista me vetveten: Muzika është diçka fizike dhe trupi shpesh e kupton atë para koke!

Muzika
Bob Dylan shet gjithë katalogun e këngëve të tij

Bob Dylan shet gjithë katalogun e këngëve të tij

Cult+
Albumi që shënoi një epokë

Albumi që shënoi një epokë

Muzika
“Top-lista” e grupit që ndryshoi muzikën dhe botën

“Top-lista” e grupit që ndryshoi muzikën dhe botën

Muzika
Rock United Fest, më 6 e 7 shtator në Prishtinë

Rock United Fest, më 6 e 7 shtator në Prishtinë

Cult+
Dylan dhe Young këndojnë sërish bashkë

Dylan dhe Young këndojnë sërish bashkë

Cult+
Rebelimi i klimatizuar

Rebelimi i klimatizuar

Muzika
Kitarat Gibson, simbol i Rock‘n’Roll-it

Kitarat Gibson, simbol i Rock‘n’Roll-it

Cult+
Pasioni sipas Polla Jean Harveyit

Pasioni sipas Polla Jean Harveyit

Muzika
Makina kohore dhe “Gjani”

Makina kohore dhe “Gjani”

Fakte
Tridhjetë vjet nga Rock Aid Armenia

Tridhjetë vjet nga Rock Aid Armenia

Muzika
Edicioni i 17-të i festivalit “Rock për Rock”

Edicioni i 17-të i festivalit “Rock për Rock”

Cult+