Ministria e Financave: Shtyhen të gjitha deklarimet tatimore deri më 15 maj Ministria e Financave: Shtyhen të gjitha deklarimet tatimore deri më 15 maj
Ministria e Financave zgjat deri më 30 qershor afatin për pagesën e disa tatimeve Ministria e Financave zgjat deri më 30 qershor afatin për pagesën e disa tatimeve
Ky është orari i qarkullimit, për periudhën 27-30 prill Ky është orari i qarkullimit, për periudhën 27-30 prill
Peja shpallet zonë karantine Peja shpallet zonë karantine
Masat e reja për lëvizje – Orari i plotë i lejimit të lëvizjes Masat e reja për lëvizje – Orari i plotë i lejimit të lëvizjes
Hyjnë në fuqi masat e reja të qarkullimit    Hyjnë në fuqi masat e reja të qarkullimit  
Ministria e Ekonomisë tregon detajet se si bizneset duhet aplikojnë për të lëvizur gjatë pandemisë së COVID-19 Ministria e Ekonomisë tregon detajet se si bizneset duhet aplikojnë për të lëvizur gjatë pandemisë së COVID-19
Mustafa: Bujqve do t’u lejohet puna nëpër ferma nga ora 06:00 deri në 20:00 Mustafa: Bujqve do t’u lejohet puna nëpër ferma nga ora 06:00 deri në 20:00
Këto janë masat e reja për parandalimin dhe luftimin e COVID-19 në Kosovë (Vendimi i plotë) Këto janë masat e reja për parandalimin dhe luftimin e COVID-19 në Kosovë (Vendimi i plotë)
Ky është orari i qarkullimit të qytetarëve nga e mërkura Ky është orari i qarkullimit të qytetarëve nga e mërkura
Qeveria ashpërson masat, nga e mërkura qytetarët do të kenë të drejtë lëvizjeje vetëm 90 minuta në ditë Qeveria ashpërson masat, nga e mërkura qytetarët do të kenë të drejtë lëvizjeje vetëm 90 minuta në ditë
Vazhdon kufizimi i lëvizjes së lirë në Gjilan, nga ora 17:00 deri në 06:00 Vazhdon kufizimi i lëvizjes së lirë në Gjilan, nga ora 17:00 deri në 06:00
Komuna e Deçanit merr vendime të reja si masë parandaluese të përhapjes së virusit COVID-19 Komuna e Deçanit merr vendime të reja si masë parandaluese të përhapjes së virusit COVID-19
Klinë, vazhdon ndalimi i qarkullimit nga ora 17:00 deri në ora 06:00 Klinë, vazhdon ndalimi i qarkullimit nga ora 17:00 deri në ora 06:00
Ministria e Shëndetësisë me orar të ri të lëvizjes për tri komuna të Kosovës Ministria e Shëndetësisë me orar të ri të lëvizjes për tri komuna të Kosovës
Komuna e Vushtrrisë merr vendim të ri sa i përket masave parandaluese për COVID-19 Komuna e Vushtrrisë merr vendim të ri sa i përket masave parandaluese për COVID-19
Mbyllen të gjitha bizneset në Malishevë, përjashtuar marketet ushqimore, barnatoret dhe furrat Mbyllen të gjitha bizneset në Malishevë, përjashtuar marketet ushqimore, barnatoret dhe furrat
Komuna e Prishtinës merr vendime të reja rreth dyqaneve ushqimore shkaku i pandemisë së coronavirusit Komuna e Prishtinës merr vendime të reja rreth dyqaneve ushqimore shkaku i pandemisë së coronavirusit
Kufizimi i lëvizjes së qytetarëve vazhdon deri më 12 prill Kufizimi i lëvizjes së qytetarëve vazhdon deri më 12 prill
Aprovohet Plani Operacional për Pakon Emergjente – fillojnë procedurat e implementimit Aprovohet Plani Operacional për Pakon Emergjente – fillojnë procedurat e implementimit