LAJMI I FUNDIT:

Ripple

29 Artikuj

Dhjetë bursat e kriptovalutave më me vlerë në botë

Dhjetë bursat e kriptovalutave më me vlerë në botë

Financa
Vlera e Bitcoinit po bie, tërheq me vete edhe kriptovalutat tjera

Vlera e Bitcoinit po bie, tërheq me vete edhe kriptovalutat tjera

Financa
Përveç Bitcoinit, Libra po i mund kriptovalutat e tjera

Përveç Bitcoinit, Libra po i mund kriptovalutat e tjera

Financa
Binance ofron blerjen e kriptovalutave me kartë krediti

Binance ofron blerjen e kriptovalutave me kartë krediti

Financa
Bitcoin fillon të rimerr vetën

Bitcoin fillon të rimerr vetën

Financa
Vazhdon rënia e vlerës së Bitcoin, aktualisht tregtohet me 3,700 dollarë

Vazhdon rënia e vlerës së Bitcoin, aktualisht tregtohet me 3,700 dollarë

Financa
Bitcoin Cash pas dy muajve arrin pikën më të lartë të vlerës

Bitcoin Cash pas dy muajve arrin pikën më të lartë të vlerës

Financa
Vlerat e kriptovalutave vazhdojnë të bien

Vlerat e kriptovalutave vazhdojnë të bien

Financa
EOS realizon 3,097 transaksione në Blockchain

EOS realizon 3,097 transaksione në Blockchain

Financa
Rritet çmimi i Bitcoinit, kalon vlerën 7,000 dollarë

Rritet çmimi i Bitcoinit, kalon vlerën 7,000 dollarë

Financa
Brenda një dite tregu i kriptovalutave tkurret me 13 miliardë dollarë

Brenda një dite tregu i kriptovalutave tkurret me 13 miliardë dollarë

Financa
Çmimi i Bitcoin bie në 6,000 dollarë

Çmimi i Bitcoin bie në 6,000 dollarë

Financa
Hakerët vjedhin 40 milionë dollarë nga Coinrail, bien vlerat e kriptovalutave

Hakerët vjedhin 40 milionë dollarë nga Coinrail, bien vlerat e kriptovalutave

Financa
Shërbimi financiar japonez ‘Giant SBI’ fillon me shkëmbimin e kriptovalutave

Shërbimi financiar japonez ‘Giant SBI’ fillon me shkëmbimin e kriptovalutave

Financa
Ripple xRapid me transfere më të lira dhe më të shpejta ndërkufitare

Ripple xRapid me transfere më të lira dhe më të shpejta ndërkufitare

Financa
Ripple bënë partneritet me bankën Santander

Ripple bënë partneritet me bankën Santander

Financa
Ripple kërkon bashkëpunim përtej Western Unionit

Ripple kërkon bashkëpunim përtej Western Unionit

Financa
Kriptovalutat për një javë humbin 20% të vlerës

Kriptovalutat për një javë humbin 20% të vlerës

Financa
Fillon të rikthehet vlera e Bitcoin

Fillon të rikthehet vlera e Bitcoin

Financa
Çmimi i Bitcoin vazhdon të bie

Çmimi i Bitcoin vazhdon të bie

Financa
Firma të mëdha të pagesave ndalojnë pranimin e Bitcoin

Firma të mëdha të pagesave ndalojnë pranimin e Bitcoin

Financa
Pse ra çmimi i Bitcoin dhe kriptovalutave tjera?

Pse ra çmimi i Bitcoin dhe kriptovalutave tjera?

Financa
Bie Ripple, Ethereum kalon në pozitë të dytë

Bie Ripple, Ethereum kalon në pozitë të dytë

Financa
Jeni lodhur nga Bitcoin – këto janë pesë kriptovalutat që duhet ndjekur këtë vit?!

Jeni lodhur nga Bitcoin – këto janë pesë kriptovalutat që duhet ndjekur këtë vit?!

Ekonomi