LAJMI I FUNDIT:

Rinia e Maqedonisë

25 Artikuj

Të dhëna alarmante për shtatzëninë e të miturve, Aceski: Faji kryesor është tek arsimi

Të dhëna alarmante për shtatzëninë e të miturve, Aceski: Faji kryesor është tek arsimi

Maqedonia e Veriut
Punëtori për keqkuptimet ndëretnike të të rinjve në Strugë

Punëtori për keqkuptimet ndëretnike të të rinjve në Strugë

Sociale
Të rinjtë në Maqedoni, pa shpresa për punësim

Të rinjtë në Maqedoni, pa shpresa për punësim

Sociale
Rritet numri i përdoruesve të drogave sintetike në Maqedoni

Rritet numri i përdoruesve të drogave sintetike në Maqedoni

Amir Jakupi
72 vjeçari Hasan Kamberi, shembull për rininë shqiptare (Video)

72 vjeçari Hasan Kamberi, shembull për rininë shqiptare (Video)

Lirim Shabani
Thimonier: Pa rininë në Evropën Juglindore nuk ka Evropë të vërtetë

Thimonier: Pa rininë në Evropën Juglindore nuk ka Evropë të vërtetë

Amir Jakupi
Shkup, organizohet debat për të rinjt dhe risitë

Shkup, organizohet debat për të rinjt dhe risitë

Sociale
Në Gostivar u diskutua për punësimin e të rinjve

Në Gostivar u diskutua për punësimin e të rinjve

Lirim Shabani
Synohet ulja e papunësisë së të rinjve në Maqedoni

Synohet ulja e papunësisë së të rinjve në Maqedoni

Sociale
Në Shkup organizohet forum rajonal për punësimin e të rinjve

Në Shkup organizohet forum rajonal për punësimin e të rinjve

Lirim Shabani
Të rinjtë e Maqedonisë ndahen nga prindërit pas moshës 32 vjeçare

Të rinjtë e Maqedonisë ndahen nga prindërit pas moshës 32 vjeçare

Lirim Shabani
Grant i ri financiar nga BE-ja për aftësimin e të rinjve të Maqedonisë

Grant i ri financiar nga BE-ja për aftësimin e të rinjve të Maqedonisë

Lirim Shabani
Prezantohen sot rezultatet e hulumtimit për gjeneratën e re të liderëve të rinj në Maqedoni

Prezantohen sot rezultatet e hulumtimit për gjeneratën e re të liderëve të rinj në Maqedoni

Lirim Shabani
Projekt për angazhimin e të rinjve në krijimin e ideve të reja shoqërore

Projekt për angazhimin e të rinjve në krijimin e ideve të reja shoqërore

Lirim Shabani
Punësimi në Maqedoni shihet përmes anëtarësimit në parti politike

Punësimi në Maqedoni shihet përmes anëtarësimit në parti politike

Lirim Shabani
40 të rinj nga Maqedonia u çertifikuan për angazhim qytetar dhe sipërmarrësi

40 të rinj nga Maqedonia u çertifikuan për angazhim qytetar dhe sipërmarrësi

Lirim Shabani
Hapen katër infoqendra për të rinjtë në Manastir, Shtip, Prilep dhe Shkup

Hapen katër infoqendra për të rinjtë në Manastir, Shtip, Prilep dhe Shkup

Lirim Shabani
Në Maqedoni organizohet java evropiane ”Start-Up”

Në Maqedoni organizohet java evropiane ”Start-Up”

Lirim Shabani
Në Kumanovë u organizua konferencë për përfshirje sociale të të rinjve dhe grave

Në Kumanovë u organizua konferencë për përfshirje sociale të të rinjve dhe grave

Lirim Shabani
U përmbyll projekti ”Zëri i të rinjve në Maqedoni”

U përmbyll projekti ”Zëri i të rinjve në Maqedoni”

Lirim Shabani
Të rinj nga Gjevgjelia, Bogdanci, Dojrani dhe Vallandova trajnohen për aftësim në kërkimin e punës

Të rinj nga Gjevgjelia, Bogdanci, Dojrani dhe Vallandova trajnohen për aftësim në kërkimin e punës

Lirim Shabani
Projekt për praktikë për të rinjtë e papunësuar të Maqedonisë

Projekt për praktikë për të rinjtë e papunësuar të Maqedonisë

Lirim Shabani
Mbështetje financiare për të rinjtë ndërmarrës në Maqedoni

Mbështetje financiare për të rinjtë ndërmarrës në Maqedoni

Lirim Shabani
Në Strugë diskutohet për përfshirjen e të rinjëve në jetën publike

Në Strugë diskutohet për përfshirjen e të rinjëve në jetën publike

Lirim Shabani