LAJMI I FUNDIT:
Rexhep Kryeziu

Rexhep Kryeziu

25 Artikuj

Kultura e verës e panjohur për ne shqiptarët sot

Kultura e verës e panjohur për ne shqiptarët sot

Të njohim produktet
Pse vera në treg shitet për çmimin që mban?

Pse vera në treg shitet për çmimin që mban?

Të njohim produktet
Vera e prodhuar nga rrushi dhe efektet e saj

Vera e prodhuar nga rrushi dhe efektet e saj

Të njohim produktet
Fletërregullorja mbi etiketimin e verërave

Fletërregullorja mbi etiketimin e verërave

Të njohim produktet
Sa sheqer ka vera? Pse kaq shumë alkool në verë?

Sa sheqer ka vera? Pse kaq shumë alkool në verë?

Të njohim produktet
Konsumimi e verës në sasi të lejuara, zgjat jetën

Konsumimi e verës në sasi të lejuara, zgjat jetën

Ushqim i shëndetshëm
Vera dhe stili i jetës

Vera dhe stili i jetës

Këshilla mjekësore
Kosova vendi i verës, por jo edhe i konsumit të verës

Kosova vendi i verës, por jo edhe i konsumit të verës

Të njohim produktet
Le të pimë verë me shqisa të qarta dhe me vetëdije të plotë

Le të pimë verë me shqisa të qarta dhe me vetëdije të plotë

Të njohim produktet
Rrush Rahoveci ose Dibrak

Rrush Rahoveci ose Dibrak

Kopshtaria
Vera përmirëson shpejt nivelet e kolesterolit

Vera përmirëson shpejt nivelet e kolesterolit

Këshilla mjekësore
Vera, produkt strategjik për Kosovën

Vera, produkt strategjik për Kosovën

Të njohim produktet
Çfarë nënkuptojnë termat ‘Bota e Re’ dhe ‘Bota e Vjetër’ në prodhimin e verërave

Çfarë nënkuptojnë termat ‘Bota e Re’ dhe ‘Bota e Vjetër’ në prodhimin e verërave

Të njohim produktet
Sëmundjet e verës

Sëmundjet e verës

Të njohim produktet
Mikrobiologjia e verës: Çfarë ka në verë?

Mikrobiologjia e verës: Çfarë ka në verë?

Të njohim produktet
Stile tradicionore të verërave shqiptare nga kultivar vendor

Stile tradicionore të verërave shqiptare nga kultivar vendor

Të njohim produktet
Përfitimet nga një gotë verë në ditë

Përfitimet nga një gotë verë në ditë

Të njohim produktet
Përbërja fenolike dhe aftësia antioksiduese e rrushit dhe verërave

Përbërja fenolike dhe aftësia antioksiduese e rrushit dhe verërave

Të njohim produktet
Një Pedagog i mirë, është më i mirë se libri i tij

Një Pedagog i mirë, është më i mirë se libri i tij

Shëndetësi Lajme
Ndikimi i tharmit të egër Brettanomyces në verë, është i padëshirueshëm

Ndikimi i tharmit të egër Brettanomyces në verë, është i padëshirueshëm

Të njohim produktet
Vera lufton mikroorganizmat e padobishëm

Vera lufton mikroorganizmat e padobishëm

Temat Javore
Vera është “qumështi” i të moshuarve

Vera është “qumështi” i të moshuarve

Të njohim produktet
Si ndikon vera në dukjen tuaj

Si ndikon vera në dukjen tuaj

Temat Javore
Vera dhe sporti

Vera dhe sporti

Temat Javore