LAJMI I FUNDIT:

Rexhep Kadriu

43 Artikuj

Borë në Kosovë, fillojnë përgatitjet e duhura për sezonin dimëror

Borë në Kosovë, fillojnë përgatitjet e duhura për sezonin dimëror

Kosovë
Filloi asfaltimi i segmentit të rrugës nacionale Prelez i Jerlive – Ferizaj

Filloi asfaltimi i segmentit të rrugës nacionale Prelez i Jerlive – Ferizaj

Kosovë
Mungesë e inspektorëve dhe gjendje jo e mirë në sigurinë e punëtorëve të ndërtimit

Mungesë e inspektorëve dhe gjendje jo e mirë në sigurinë e punëtorëve të ndërtimit

UBT
“Brenda pesë ditëve do të lëshohet në qarkullim rruga Prishtinë-Shkup”

“Brenda pesë ditëve do të lëshohet në qarkullim rruga Prishtinë-Shkup”

Bashkim Iljazi
Kadriu e Pacolli, flasin për projektet infrastrukturore për Prishtinën

Kadriu e Pacolli, flasin për projektet infrastrukturore për Prishtinën

Të Tjera
Rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit në pritje të raportit të Bechtel & Enkas

Rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit në pritje të raportit të Bechtel & Enkas

Të Tjera
Prej nesër mbyllet për qarkullim rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Prej nesër mbyllet për qarkullim rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Kosovë
Kadriu: Rrugët janë të kalueshme, ka pasur vonesa për fluturimeve

Kadriu: Rrugët janë të kalueshme, ka pasur vonesa për fluturimeve

Të Tjera
Inspektohen segmentet rrugore me rrëshqitje të dheut

Inspektohen segmentet rrugore me rrëshqitje të dheut

Të Tjera
Rrugët e kryeqytetit, magjistralet dhe autostradat të kalueshme

Rrugët e kryeqytetit, magjistralet dhe autostradat të kalueshme

Kosovë
Kadriu: Të gjitha rrugët në Kosovë janë të kalueshme

Kadriu: Të gjitha rrugët në Kosovë janë të kalueshme

Kosovë
Kadriu: Nuk e ndryshuam trasenë e autostradës Prishtinë-Gjilan

Kadriu: Nuk e ndryshuam trasenë e autostradës Prishtinë-Gjilan

Të Tjera
Së shpejti lëshohet për qarkullim rruga Prishtinë – Veternik

Së shpejti lëshohet për qarkullim rruga Prishtinë – Veternik

Të Tjera
Haradinaj emëron Rexhep Kadriun zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës

Haradinaj emëron Rexhep Kadriun zëvendësministër në Ministrinë e Infrastrukturës

Politikë
Kadriu: Do ta bëjmë shtëpinë e shëndetit në Gjilan, sepse kryeministër është Haradinaj (Video)

Kadriu: Do ta bëjmë shtëpinë e shëndetit në Gjilan, sepse kryeministër është Haradinaj (Video)

Parlamentare
LIVE në RTV Dukagjini, debati me kandidatët për Gjilanin (Video)

LIVE në RTV Dukagjini, debati me kandidatët për Gjilanin (Video)

Politikë
“Debat D” ballafaqohen kandidatët për kryetar të Gjilanit (Sondazh)

“Debat D” ballafaqohen kandidatët për kryetar të Gjilanit (Sondazh)

Komunat
Pasuria e kandidatëve për kryetar të Gjilanit, tre prej tyre janë “milionerë”

Pasuria e kandidatëve për kryetar të Gjilanit, tre prej tyre janë “milionerë”

Politikë
Edhe Gjilani në mbështetje të Haradinajt

Edhe Gjilani në mbështetje të Haradinajt

Komunat