LAJMI I FUNDIT:

Resnja

17 Artikuj

Kultivuesit e mollëve nga Prespa dhe Resnja janë të kënaqur me cilësinë, megjithatë paralajmërojnë rritje të çmimeve për produktet

Kultivuesit e mollëve nga Prespa dhe Resnja janë të kënaqur me cilësinë, megjithatë paralajmërojnë rritje të çmimeve për produktet

Maqedonia e Veriut
Rasti i parë me COVID-19 në Resnjë, Gosharevski: Nuk ka vend për panik

Rasti i parë me COVID-19 në Resnjë, Gosharevski: Nuk ka vend për panik

Maqedonia e Veriut
Resnja – qyteti i vetëm në Maqedoni pa të infektuar me Covid-19

Resnja – qyteti i vetëm në Maqedoni pa të infektuar me Covid-19

Maqedonia e Veriut
Pamje pas stuhisë në Ohër dhe Prespë, është shkaktuar dëm i madh material

Pamje pas stuhisë në Ohër dhe Prespë, është shkaktuar dëm i madh material

Maqedonia e Veriut
Ndërpritet komunikacioni në rrugën Manastir-Resnje

Ndërpritet komunikacioni në rrugën Manastir-Resnje

Maqedonia e Veriut
Rikthehet turizmi në Prespë, nevojiten kapacitete akomoduese

Rikthehet turizmi në Prespë, nevojiten kapacitete akomoduese

Bashkim Iljazi
Arrestohen babë e bir në Resnjë, sulmuan zyrtarët policorë

Arrestohen babë e bir në Resnjë, sulmuan zyrtarët policorë

Bashkim Iljazi
Dje pasdite ka shpërthyer një zjarr në rajonin e Resnjës që është ende aktiv

Dje pasdite ka shpërthyer një zjarr në rajonin e Resnjës që është ende aktiv

Lirim Shabani
Zhduket një djalë 21-vjeçar nga Resnja

Zhduket një djalë 21-vjeçar nga Resnja

Sociale
20 banorë të fshatrave Krani dhe Arvati të Resnjës kërkojnë ndihmë mjekësore, uji është i papastër

20 banorë të fshatrave Krani dhe Arvati të Resnjës kërkojnë ndihmë mjekësore, uji është i papastër

Lirim Shabani
Tërmet në Resnjë

Tërmet në Resnjë

Maqedonia e Veriut
Pemëtarët e Prespës nuk i kanë marrë subvencionet, e as dëmshpërblimin nga ngricat

Pemëtarët e Prespës nuk i kanë marrë subvencionet, e as dëmshpërblimin nga ngricat

Lirim Shabani
Teatri Dodona fiton çmimin Grand Prix në festivalin ”Aktori i Evropës 2017” në Maqedoni

Teatri Dodona fiton çmimin Grand Prix në festivalin ”Aktori i Evropës 2017” në Maqedoni

Lirim Shabani
Pamje të reja të dëmeve të tërmetit të sotëm në Ohër dhe Resnjë (Foto)

Pamje të reja të dëmeve të tërmetit të sotëm në Ohër dhe Resnjë (Foto)

Lirim Shabani
Edhe një tërmet regjistrohet pak para disa minutash në rajonin e Resnjës

Edhe një tërmet regjistrohet pak para disa minutash në rajonin e Resnjës

Lirim Shabani
Prespa në krizë për mbledhës të mollave

Prespa në krizë për mbledhës të mollave

Maqedonia e Veriut
Nxënësit e Resnjës u njohën me llojet e zogjve të rajonit të Prespës

Nxënësit e Resnjës u njohën me llojet e zogjve të rajonit të Prespës

Lirim Shabani