LAJMI I FUNDIT:

Reportazh

42 Artikuj

Reportazh i vitit 1935: Saranda dhe Gjirokastra në sytë e një suedezi

Reportazh i vitit 1935: Saranda dhe Gjirokastra në sytë e një suedezi

Fakte
Reportazh nga Dardha: Ndryshe-ndryshe në çdo stinë

Reportazh nga Dardha: Ndryshe-ndryshe në çdo stinë

Cult+
Pesë destinacionet turistike në Dragash që duhet t’i vizitoni

Pesë destinacionet turistike në Dragash që duhet t’i vizitoni

Ismail Jakupi
Voskopoja e kishave të mbyllura

Voskopoja e kishave të mbyllura

Cult+
Reportazh nga Velipoja: Fusha e Madhe që zien nga konfliktet e dukshme e të padukshme!

Reportazh nga Velipoja: Fusha e Madhe që zien nga konfliktet e dukshme e të padukshme!

Cult+
Reportazh nga Rehova, fshati i gurtë

Reportazh nga Rehova, fshati i gurtë

Cult+
Ku guri bëhet akoma më i gurtë

Ku guri bëhet akoma më i gurtë

Fakte
Reportazh nga fshatrat e Kukësit

Reportazh nga fshatrat e Kukësit

Cult+
Reportazh i vitit 1944: Në Tetovë, në një udhëtim në Kosovë

Reportazh i vitit 1944: Në Tetovë, në një udhëtim në Kosovë

Cult+
Reportazh nga Ziçishti i Devollit, fshati “evropian” i Shqipërisë

Reportazh nga Ziçishti i Devollit, fshati “evropian” i Shqipërisë

Cult+
“Për pushime në Shqipëri”, Durrësi dhe Vlora çelin sezonin turistik – të gatshëm për të mirëpritur pushuesit në rivierën shqiptare

“Për pushime në Shqipëri”, Durrësi dhe Vlora çelin sezonin turistik – të gatshëm për të mirëpritur pushuesit në rivierën shqiptare

Butrint Avdyli
Reportazh nga rajoni i Vlorës

Reportazh nga rajoni i Vlorës

Cult+
Reportazh nga Oroshi, zemra e Mirditës

Reportazh nga Oroshi, zemra e Mirditës

Cult+
Reportazh nga Kruja, “qyteti i bekuar”

Reportazh nga Kruja, “qyteti i bekuar”

Cult+
Kolonitë arbëreshe të Siqilis

Kolonitë arbëreshe të Siqilis

Cult+
Reportazh: Gjurmëve të Shkodrës së fshehtë

Reportazh: Gjurmëve të Shkodrës së fshehtë

Cult+
Reportazh nga Dumreja, bukuria e harruar e Shqipërisë

Reportazh nga Dumreja, bukuria e harruar e Shqipërisë

Cult+
“Takimi” me Bekim Fehmiun, përmes “Aventurierëve”

“Takimi” me Bekim Fehmiun, përmes “Aventurierëve”

Fjala+
Pas Enver Hoxhës: Ruajtja e statujës së fundit të Shqipërisë komuniste

Pas Enver Hoxhës: Ruajtja e statujës së fundit të Shqipërisë komuniste

Cult+
Kultura dhe besimi hebraik në Poloni, 75 vjet pas Aushvicit

Kultura dhe besimi hebraik në Poloni, 75 vjet pas Aushvicit

Cult+
Reportazh nga Shqipëria e vitit 1968: Një shtet absurd, një komb në skamje

Reportazh nga Shqipëria e vitit 1968: Një shtet absurd, një komb në skamje

Histori
Në kërkim Tokës së Premtuar

Në kërkim Tokës së Premtuar

Cult+
Tri tregimet e një qyteti

Tri tregimet e një qyteti

Daut Dauti
“The Guardian” me reportazh për vilën e diktatorit Hoxha

“The Guardian” me reportazh për vilën e diktatorit Hoxha

Shqipëri