LAJMI I FUNDIT:

Rënia Ekonomike

32 Artikuj

Hoti: Trendi rënës i ekonomisë po vazhdon gjatë gjithë mandatit të kësaj qeverie

Hoti: Trendi rënës i ekonomisë po vazhdon gjatë gjithë mandatit të kësaj qeverie

Financa
Ekonomia e Kosovës shënon rritje vetëm 2.02 për qind, opozita me akuza për pushtetin

Ekonomia e Kosovës shënon rritje vetëm 2.02 për qind, opozita me akuza për pushtetin

Financa
BE-ja ul parashikimin e rritjes ekonomike të Gjermanisë për vitin 2023

BE-ja ul parashikimin e rritjes ekonomike të Gjermanisë për vitin 2023

Botë
Rënia ekonomike, inflacioni dhe imigrimi – pakënaqësitë kryesore të gjermanëve ndaj kancelarit Olaf Scholz

Rënia ekonomike, inflacioni dhe imigrimi – pakënaqësitë kryesore të gjermanëve ndaj kancelarit Olaf Scholz

Botë
Gjermania zyrtarisht del nga recesioni ekonomik, tkurrja vazhdoi edhe në tremujorin e dytë të 2023-së

Gjermania zyrtarisht del nga recesioni ekonomik, tkurrja vazhdoi edhe në tremujorin e dytë të 2023-së

Botë
Vazhdon të dobësohet rimëkëmbja ekonomike e Kinës

Vazhdon të dobësohet rimëkëmbja ekonomike e Kinës

Botë
Ekonomia e Gjermanisë do të ngec në pjesën e mbetur të vitit

Ekonomia e Gjermanisë do të ngec në pjesën e mbetur të vitit

Botë
Eksportet dhe importet kineze pësojnë rënien më të keqe që nga fillimi i pandemisë COVID-19

Eksportet dhe importet kineze pësojnë rënien më të keqe që nga fillimi i pandemisë COVID-19

Financa
Mustafa: Qeveria po bën propagandë se në Kosovë ka zhvillim ekonomik

Mustafa: Qeveria po bën propagandë se në Kosovë ka zhvillim ekonomik

Të Tjera
Papunësia e të rinjve arrin rekord të ri në Kinë

Papunësia e të rinjve arrin rekord të ri në Kinë

Botë
Ekonomia gjermane drejt tkurrjes, inflacioni ul dëshirën e konsumatorëve për të blerë

Ekonomia gjermane drejt tkurrjes, inflacioni ul dëshirën e konsumatorëve për të blerë

Botë
Ekonomia e Kinës ngadalësohet dukshëm gjatë muajit maj

Ekonomia e Kinës ngadalësohet dukshëm gjatë muajit maj

Botë
WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

Botë
Macron: Ekonomia ruse shumë e rënduar nga lufta në Ukrainë, të dhënat zyrtare janë propagandë

Macron: Ekonomia ruse shumë e rënduar nga lufta në Ukrainë, të dhënat zyrtare janë propagandë

Botë
Hoti: Mjerë për atë ekonomi ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet

Hoti: Mjerë për atë ekonomi ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet

Financa
Tërmeti mund të ndikojë në ekonominë e Turqisë – PBB-ja pritet të ketë humbje

Tërmeti mund të ndikojë në ekonominë e Turqisë – PBB-ja pritet të ketë humbje

Botë
Microsoft me rritjen më të ngadaltë në 6 vjetet e fundit

Microsoft me rritjen më të ngadaltë në 6 vjetet e fundit

Botë
Forumi Ekonomik Botëror në Davos fillon takimet 5-ditore në kohën e krizave të mëdha

Forumi Ekonomik Botëror në Davos fillon takimet 5-ditore në kohën e krizave të mëdha

Botë
Paralajmëron Banka Botërore: Bota mund të hyjë në recesion të thellë ekonomik

Paralajmëron Banka Botërore: Bota mund të hyjë në recesion të thellë ekonomik

Botë
Një vit luftë me inflacionin: Cilat janë parashikimet ekonomike të Kosovës për 2023-shin?

Një vit luftë me inflacionin: Cilat janë parashikimet ekonomike të Kosovës për 2023-shin?

Financa
FMN-ja paralajmëron për një vit të vështirë për ekonominë botërore

FMN-ja paralajmëron për një vit të vështirë për ekonominë botërore

Botë
Mustafa përmend disa nga arsyet e rënies ekonomike të Kosovës: Viti aktual parashihet të jetë sfidues

Mustafa përmend disa nga arsyet e rënies ekonomike të Kosovës: Viti aktual parashihet të jetë sfidues

Financa
Ekspertët kërkojnë masa ndaj inflacionit: Rritja ekonomike e Kosovës më e ulëta në dekadën e fundit

Ekspertët kërkojnë masa ndaj inflacionit: Rritja ekonomike e Kosovës më e ulëta në dekadën e fundit

Financa
Fondi Monetar Ndërkombëtar ulë parashikimin për rritjen ekonomike të Kosovës në 2.7 për qind

Fondi Monetar Ndërkombëtar ulë parashikimin për rritjen ekonomike të Kosovës në 2.7 për qind

Albert Spahiu