LAJMI I FUNDIT:

Remdesivir

27 Artikuj

S’ka rimbursim për barnat e blera gjatë pandemisë, MSh thotë se nuk ka skemë të rimbursimit të terapive

S’ka rimbursim për barnat e blera gjatë pandemisë, MSh thotë se nuk ka skemë të rimbursimit të terapive

Shëndetësi
​Qytetarët për një vit shpenzuan rreth 800 mijë euro për blerjen e Remdesivirit

​Qytetarët për një vit shpenzuan rreth 800 mijë euro për blerjen e Remdesivirit

Shëndetësi
Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë, ShSKUK furnizohet me ilaçin Remdesivir

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë, ShSKUK furnizohet me ilaçin Remdesivir

Kosovë
Kërkohen sqarime për çmimin e Remdesivirit, Prestreshi: Ka qenë bujë mediatike, nuk ka çrregullime në treg

Kërkohen sqarime për çmimin e Remdesivirit, Prestreshi: Ka qenë bujë mediatike, nuk ka çrregullime në treg

Kosovë
OBSH thotë që Remdesiviri të mos përdoret te pacientët me COVID-19, në Kosovë vazhdon përshkrimi i tij

OBSH thotë që Remdesiviri të mos përdoret te pacientët me COVID-19, në Kosovë vazhdon përshkrimi i tij

Kosovë
Ilaçi Remdesivir ende vetëm nëpër barnatore – spitalet rajonale me mungesë të kohëpaskohshme të barnave

Ilaçi Remdesivir ende vetëm nëpër barnatore – spitalet rajonale me mungesë të kohëpaskohshme të barnave

Kosovë
OBSH rekomandon që ilaçi Remdesivir të mos përdoret për të trajtuar pacientët me COVID-19

OBSH rekomandon që ilaçi Remdesivir të mos përdoret për të trajtuar pacientët me COVID-19

Shëndetësi Lajme
Zemaj: Ilaçin Remdesivir shumë shpejt do ta sjellim në Kosovë

Zemaj: Ilaçin Remdesivir shumë shpejt do ta sjellim në Kosovë

Kosovë
COVID-19, ilaçi Remdesivir mori miratim të plotë për përdorim nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave

COVID-19, ilaçi Remdesivir mori miratim të plotë për përdorim nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe e Barnave

Amerika
Një studim i madh global zbulon se ilaçi Remdesivir nuk ndihmon pacientët me COVID-19

Një studim i madh global zbulon se ilaçi Remdesivir nuk ndihmon pacientët me COVID-19

Shëndetësi Lajme
Remdesiviri, Favipiraviri dhe Hidroksiklorokina licencohen për t’u importuar në Kosovë

Remdesiviri, Favipiraviri dhe Hidroksiklorokina licencohen për t’u importuar në Kosovë

Kosovë
BE blen ilaçin për të trajtuar 30,000 pacientë me COVID-19, pret të blejë edhe më shumë

BE blen ilaçin për të trajtuar 30,000 pacientë me COVID-19, pret të blejë edhe më shumë

Nga Bota
Komisioni Evropian i jep “dritën jeshile të fundit” – Remdesivir do të përdorët për trajtimin e pacientëve me COVID-19

Komisioni Evropian i jep “dritën jeshile të fundit” – Remdesivir do të përdorët për trajtimin e pacientëve me COVID-19

Nga Bota
“Ilaçi për pacientët me COVID-19”: Çka është Remdesiviri dhe pse po e kërkojnë të gjithë?

“Ilaçi për pacientët me COVID-19”: Çka është Remdesiviri dhe pse po e kërkojnë të gjithë?

Nga Bota
Zvicra autorizon përdorimin e Remdesivirit pa prova klinike

Zvicra autorizon përdorimin e Remdesivirit pa prova klinike

Nga Bota
Bashkimi Evropian ka biseduar me prodhuesin e Remdesivir, për rezervimin e dozave të ilaçit për vendet anëtare

Bashkimi Evropian ka biseduar me prodhuesin e Remdesivir, për rezervimin e dozave të ilaçit për vendet anëtare

Nga Bota
Shtetet e Bashkuara blejnë pothuajse të gjitha furnizimet me ilaçin Remdesivir kundër COVID-19

Shtetet e Bashkuara blejnë pothuajse të gjitha furnizimet me ilaçin Remdesivir kundër COVID-19

Nga Bota
​Ilaçi shpresëdhënës për coronavirus do të shitet 3120 dollarë në SHBA

​Ilaçi shpresëdhënës për coronavirus do të shitet 3120 dollarë në SHBA

Nga Bota
Remdesivir bëhet ilaçi i parë për COVID-19, i rekomanduar për përdorim në BE

Remdesivir bëhet ilaçi i parë për COVID-19, i rekomanduar për përdorim në BE

Shëndetësi
Shkencëtarët publikuan rezultatet mbi ilaçin Remdesivir, për të trajtuar pacientët me coronavirus

Shkencëtarët publikuan rezultatet mbi ilaçin Remdesivir, për të trajtuar pacientët me coronavirus

Nga Bota
Si u shëruan disa pacientë nga Remdesivir, ilaçi që jep shpresë për personat me COVID-19

Si u shëruan disa pacientë nga Remdesivir, ilaçi që jep shpresë për personat me COVID-19

Nga Bota
Shtetet e Bashkuara e kanë aprovuar përdorimin e Remdesivirit, te rastet emergjente të pacientëve të infektuar me coronavirus

Shtetet e Bashkuara e kanë aprovuar përdorimin e Remdesivirit, te rastet emergjente të pacientëve të infektuar me coronavirus

Nga Bota
Kush e zotëron ilaçin Anti-COVID-19 Remdesivir, për sa mund të bëhet dhe sa kushton?

Kush e zotëron ilaçin Anti-COVID-19 Remdesivir, për sa mund të bëhet dhe sa kushton?

Nga Bota
SHBA pritet të autorizojë përdorimin e Remdesivir, pasi testet treguan se ndihmon pacientët me coronavirus

SHBA pritet të autorizojë përdorimin e Remdesivir, pasi testet treguan se ndihmon pacientët me coronavirus

Nga Bota