LAJMI I FUNDIT:
Regjistrimi MK

Regjistrimi MK

529 Artikuj

Info

Proces që ka nisur nga 1 marsi, njëherë me regjistrimin online të mërgatës e që do të vazhdojë nga 1 prilli për regjistrimin e qytetarëve rezident në Maqedoninë e Veriut. Dy proceset, regjistrimi i mërgatës dhe rezidentëve do të përmbyllet me 21 prill.

Këtë proces statistikor e udhëheq Enti Shtetëror për statistika ku drejtor është, Apostoll Simovski dhe zv.drejtor Ilmi Selami.

Regjistrimi i fundit i popullatës në Maqedoninë e Veriut u bë në vitin 2002 kurse ai i vitit 2011 edhe pse filloi, por u ndërpre nga pushteti i atëherëshëm.

No posts found


mob5