LAJMI I FUNDIT:

Refluksi gastroezofageal

10 Artikuj

Era e keqe e gojës mund të jetë shenjë e një sëmundjeje të rëndë që injorohet nga shumëkush

Era e keqe e gojës mund të jetë shenjë e një sëmundjeje të rëndë që injorohet nga shumëkush

Shëndetësi Lajme
Lista e ushqimeve më të këqija për urthin

Lista e ushqimeve më të këqija për urthin

Ushqimi dhe Dieta
Ngrënia duke qëndruar në këmbë dhe ndikimi në shëndet

Ngrënia duke qëndruar në këmbë dhe ndikimi në shëndet

Këshilla mjekësore
Pozitat e preferuara gjatë fjetjes për tretje më të mirë

Pozitat e preferuara gjatë fjetjes për tretje më të mirë

Këshilla mjekësore
Përse ndodh kollitja gjatë natës ose pas një vakti? Mësoni gjithçka rreth GERB-it, një shkak më pak i njohur i kollës

Përse ndodh kollitja gjatë natës ose pas një vakti? Mësoni gjithçka rreth GERB-it, një shkak më pak i njohur i kollës

Këshilla mjekësore
Trajtimi me ujë dhe limon i refluksit të lukthit dhe urthit

Trajtimi me ujë dhe limon i refluksit të lukthit dhe urthit

Shëndetësi Lajme
Çfarë i ndodh trupit kur pini kafe në lukth të zbrazët

Çfarë i ndodh trupit kur pini kafe në lukth të zbrazët

Shëndetësi Lajme
Ushqimet që duhet t’i shmangni nëse keni probleme me djegësimën në lukth

Ushqimet që duhet t’i shmangni nëse keni probleme me djegësimën në lukth

Ushqimi dhe Dieta
Këto janë katër gjendjet shëndetësore që shkaktojnë dhimbje në bark menjëherë pas ngrënies

Këto janë katër gjendjet shëndetësore që shkaktojnë dhimbje në bark menjëherë pas ngrënies

Këshilla mjekësore
Kthimi i ushqimit nga lukthi në ezofag shkakton vështirësi: Ndërroni regjimin e ushqimit. Kjo dietë do t’ju ndihmojë

Kthimi i ushqimit nga lukthi në ezofag shkakton vështirësi: Ndërroni regjimin e ushqimit. Kjo dietë do t’ju ndihmojë

Nutricion