LAJMI I FUNDIT:

Referendum

79 Artikuj

Sot mbahet referendumi për xeheroret në Vallandovë

Sot mbahet referendumi për xeheroret në Vallandovë

Komunat
Nesër referendum për xeheroren në Vallandovë

Nesër referendum për xeheroren në Vallandovë

Komunat
Qytetarët e Vallandovës të dielën në referendum për ndërtimin e xeheroreve

Qytetarët e Vallandovës të dielën në referendum për ndërtimin e xeheroreve

Bashkim Iljazi
Lëvizja për ndalimin e xeheroreve vazhdon me referendumet

Lëvizja për ndalimin e xeheroreve vazhdon me referendumet

Maqedonia e Veriut
Dojrani sot vendos për fatin e xeherores Kazandoll

Dojrani sot vendos për fatin e xeherores Kazandoll

Komunat
Vallandovë, të hënën do të diskutohet për mbajtjen e referendumit kundër xeheroreve

Vallandovë, të hënën do të diskutohet për mbajtjen e referendumit kundër xeheroreve

Bashkim Iljazi
“Shpëtim për Vallandovën” nuk dorëzohen, kërkojnë seancë të jashtëzakonshme nga komuna

“Shpëtim për Vallandovën” nuk dorëzohen, kërkojnë seancë të jashtëzakonshme nga komuna

Bashkim Iljazi
Përfundoi referendumi në Bogdanci, rezultatet priten në orën 21

Përfundoi referendumi në Bogdanci, rezultatet priten në orën 21

Bashkim Iljazi
Bogdanci në referendum, nuk janë regjistruar parregullsi

Bogdanci në referendum, nuk janë regjistruar parregullsi

Bashkim Iljazi
Ditë e rëndësishme për Bogdancin, qytetarët votojnë për hapjen e minierave

Ditë e rëndësishme për Bogdancin, qytetarët votojnë për hapjen e minierave

Bashkim Iljazi
Bogdanci nesër në referendum, qytetarët vendosin për minierën në Kazandol

Bogdanci nesër në referendum, qytetarët vendosin për minierën në Kazandol

Bashkim Iljazi
Katalonja zhvillon referendumin e pavarësisë më 1 tetor

Katalonja zhvillon referendumin e pavarësisë më 1 tetor

Nga Bota
Aktualizohet çështja e referendumit në Vallandovë

Aktualizohet çështja e referendumit në Vallandovë

Bashkim Iljazi
Komuna e Vallandovës shtyn vendimin për referendumin

Komuna e Vallandovës shtyn vendimin për referendumin

Bashkim Iljazi
“Shpëtim për Vallandovën” paralajmërojnë masa radikale nëse nuk pranohet referendumi

“Shpëtim për Vallandovën” paralajmërojnë masa radikale nëse nuk pranohet referendumi

Bashkim Iljazi
Edhe në Dojran do të diskutohet për referendum

Edhe në Dojran do të diskutohet për referendum

Bashkim Iljazi
Shumica dërmuese në Gjevgjeli ka votuar ”Kundër” hapjes së xeherores

Shumica dërmuese në Gjevgjeli ka votuar ”Kundër” hapjes së xeherores

Venhar Ramadani
Referendumi në Gjevgjeli përfundoi me sukses dhe është i vlefshëm

Referendumi në Gjevgjeli përfundoi me sukses dhe është i vlefshëm

Bashkim Iljazi
Përfundoi referendumi në Gjevgjeli, dalja e votuesve rreth 58%

Përfundoi referendumi në Gjevgjeli, dalja e votuesve rreth 58%

Bashkim Iljazi
Referendumi në Gjevgjeli po zhvillohet pa probleme

Referendumi në Gjevgjeli po zhvillohet pa probleme

Bashkim Iljazi
Qytetarët e Gjevgjelisë nesër në referendum, votojnë për hapjen e xeheroreve

Qytetarët e Gjevgjelisë nesër në referendum, votojnë për hapjen e xeheroreve

Bashkim Iljazi
Qeveria britanike refuzon referendumin për pavarësi të Skocisë

Qeveria britanike refuzon referendumin për pavarësi të Skocisë

Nga Bota
Referendumi për pavarësi të Katalonisë mbahet vitin e ardhshëm

Referendumi për pavarësi të Katalonisë mbahet vitin e ardhshëm

Nga Bota
Skocia, drejt një referendumi të dytë për pavarësi

Skocia, drejt një referendumi të dytë për pavarësi

Nga Bota