LAJMI I FUNDIT:

Raporti i Auditorit

13 Artikuj

Mbi 80 për qind e shpenzimeve të buxhetit në Stacionin e Autobusëve shkojnë për paga

Mbi 80 për qind e shpenzimeve të buxhetit në Stacionin e Autobusëve shkojnë për paga

Financa
Prezantohet raporti i Auditimit për 2019, deputetët thonë se gjetjet janë shqetësuese

Prezantohet raporti i Auditimit për 2019, deputetët thonë se gjetjet janë shqetësuese

Kosovë
LDK e Prizrenit: Prokuroria të hetoj të gjeturat e raportit të auditorit për qeverisjen në këtë komunë

LDK e Prizrenit: Prokuroria të hetoj të gjeturat e raportit të auditorit për qeverisjen në këtë komunë

Kosovë
Raporti i Auditorit: 24 asamblistët e Podujevës nuk i kthyen laptopët

Raporti i Auditorit: 24 asamblistët e Podujevës nuk i kthyen laptopët

Kosovë
Gjykata Apelit reagon ndaj konstatimeve të Auditorit

Gjykata Apelit reagon ndaj konstatimeve të Auditorit

Politikë
Kuvendi miraton raportin e auditorit të përgjithshëm

Kuvendi miraton raportin e auditorit të përgjithshëm

Të Tjera
Reagon MASHT: Raporti financiar i MASHT-it për vitin 2016 ndër më të mirët

Reagon MASHT: Raporti financiar i MASHT-it për vitin 2016 ndër më të mirët

Arsim
Auditori gjen shumë parregullsi në kompaninë për menaxhimin e mbeturinave

Auditori gjen shumë parregullsi në kompaninë për menaxhimin e mbeturinave

Të Tjera
Hoti: Raporti i Auditorit më i mirë se i Qeverive të kaluara

Hoti: Raporti i Auditorit më i mirë se i Qeverive të kaluara

Të Tjera
Shtyhet shqyrtimi i raportit të auditorit për MF dhe MAP

Shtyhet shqyrtimi i raportit të auditorit për MF dhe MAP

Financa
Raporti i auditimit del të jetë i mirë për Komunën e Gjakovës

Raporti i auditimit del të jetë i mirë për Komunën e Gjakovës

Komunat
Prokurori i Shtetit merret me ndjekjen e veprave penale e jo me raportet e auditorit

Prokurori i Shtetit merret me ndjekjen e veprave penale e jo me raportet e auditorit

Kosovë
Komunat paguajnë për punë të pakryera

Komunat paguajnë për punë të pakryera

Të Tjera