LAJMI I FUNDIT:

Raportet në çift

184 Artikuj

A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

Intimitet dhe Pasion
Nëse e gjeni veten tek këto pika, ka të ngjarë të ketë ardhur koha të ndaheni nga partneri juaj

Nëse e gjeni veten tek këto pika, ka të ngjarë të ketë ardhur koha të ndaheni nga partneri juaj

Në çift
Teknika psikologjike e Frojdit – Kështu do ta kuptoni nëse jeni me një mashkull të dobët!

Teknika psikologjike e Frojdit – Kështu do ta kuptoni nëse jeni me një mashkull të dobët!

Këshilla Lifestyle
Shenjat se jeni duke punuar kundër lidhjes tuaj të re të dashurisë

Shenjat se jeni duke punuar kundër lidhjes tuaj të re të dashurisë

Këshilla dhe arsye
Taktikë e gabuar: Pse nuk është mirë të pretendosh të jesh një “kështjellë e pathyeshme” në dashuri?

Taktikë e gabuar: Pse nuk është mirë të pretendosh të jesh një “kështjellë e pathyeshme” në dashuri?

Lifestyle
Rregullat martesore të cilat duhet të thyhen

Rregullat martesore të cilat duhet të thyhen

Këshilla Lifestyle
Si të aktroni (bindshëm) orgazmën

Si të aktroni (bindshëm) orgazmën

Në çift
A jeni në lidhje me një sociopat?

A jeni në lidhje me një sociopat?

Në çift
Kush kë e tradhton?

Kush kë e tradhton?

Këshilla Lifestyle
Kur ai të kritikon gjithmonë

Kur ai të kritikon gjithmonë

Në çift
Të jesh dashnore nuk është magjepsëse: Edhe ajo është motra, vajza ose bashkëshortja e dikujt

Të jesh dashnore nuk është magjepsëse: Edhe ajo është motra, vajza ose bashkëshortja e dikujt

Këshilla dhe arsye
Çiftet e lumtura grinden, por e dinë një rregull të artë që e mban martesën e tyre të sigurt

Çiftet e lumtura grinden, por e dinë një rregull të artë që e mban martesën e tyre të sigurt

Këshilla Lifestyle
13 sjelljet ‘e ëmbla’ të një të dashuri të sëmurë

13 sjelljet ‘e ëmbla’ të një të dashuri të sëmurë

Në çift
Shpëtoje martesën tënde me pesë minuta seks në ditë. Provoni një sonte!

Shpëtoje martesën tënde me pesë minuta seks në ditë. Provoni një sonte!

Këshilla dhe arsye
E hëna i zbulon tradhtitë bashkëshortore

E hëna i zbulon tradhtitë bashkëshortore

Lifestyle
Kur fillon pasioni, datëlindja është gjëja e fundit në mendjen tonë: Një ndryshim i madh në moshë mund të jetë i dobishëm

Kur fillon pasioni, datëlindja është gjëja e fundit në mendjen tonë: Një ndryshim i madh në moshë mund të jetë i dobishëm

Lifestyle
Shikimi i filmave dhe serialeve me partnerin e përmirëson marrëdhënien tuaj? Ja çfarë thonë hulumtimet

Shikimi i filmave dhe serialeve me partnerin e përmirëson marrëdhënien tuaj? Ja çfarë thonë hulumtimet

Këshilla Lifestyle
A mund të funksionojë marrëdhënia juaj me një pesimist nëse jeni një optimist i përjetshëm?

A mund të funksionojë marrëdhënia juaj me një pesimist nëse jeni një optimist i përjetshëm?

Këshilla Lifestyle
Si t’i them partnerit/es se nuk më pëlqen seksi me të?

Si t’i them partnerit/es se nuk më pëlqen seksi me të?

Intimitet dhe Pasion
Këto shenja tregojnë se ndoshta po tradhtohesh emocionalisht nga partneri/ja

Këto shenja tregojnë se ndoshta po tradhtohesh emocionalisht nga partneri/ja

Lifestyle
Si ta kuptoni që jeni martuar me burrin e duhur

Si ta kuptoni që jeni martuar me burrin e duhur

Në çift
Disa arsye pse s’duhet të ndiheni keq nëse nuk e festuat Shën Valentinin, edhe pse të dashuruar!

Disa arsye pse s’duhet të ndiheni keq nëse nuk e festuat Shën Valentinin, edhe pse të dashuruar!

Lifestyle
Nuk keni qenë kurrë bashkë, por vuani për të… Si të këndelleni nga një lidhje imagjinare?

Nuk keni qenë kurrë bashkë, por vuani për të… Si të këndelleni nga një lidhje imagjinare?

Këshilla dhe arsye
Numri magjik: Sa herë në javë bëjnë seks njerëzit më të lumtur në botë?

Numri magjik: Sa herë në javë bëjnë seks njerëzit më të lumtur në botë?

Intimitet dhe Pasion