LAJMI I FUNDIT:

Ragmi Mustafa

70 Artikuj

Zemaj takon përfaqësuesit e Luginës së Preshevës, premton njohjen e diplomave të specializantëve

Zemaj takon përfaqësuesit e Luginës së Preshevës, premton njohjen e diplomave të specializantëve

Lugina
Qeveria e Kosovës i del në ndihmë Luginës së Preshevës, Ragmi Mustafa vlerëson lartë gjestin e Kosovës

Qeveria e Kosovës i del në ndihmë Luginës së Preshevës, Ragmi Mustafa vlerëson lartë gjestin e Kosovës

Kosovë
​Selimi: Qasja e Serbisë ndaj shqiptarëve të Luginës pengesë për vazhdimin e dialogut

​Selimi: Qasja e Serbisë ndaj shqiptarëve të Luginës pengesë për vazhdimin e dialogut

Kosovë
Kryediplomatja Haradinaj i reagon Gjykatës së Vranjës për padinë ndaj Ragmi Mustafës

Kryediplomatja Haradinaj i reagon Gjykatës së Vranjës për padinë ndaj Ragmi Mustafës

Lugina
Përdori flamurin kombëtar, Gjykata e Bujanocit ngre padi për Ragmi Mustafën

Përdori flamurin kombëtar, Gjykata e Bujanocit ngre padi për Ragmi Mustafën

Kosovë
Ragmi Mustafa: Shqiptarët e Luginës së Preshevës kanë frikë të shkojnë në spitalet e Vrajës dhe Leskovcit

Ragmi Mustafa: Shqiptarët e Luginës së Preshevës kanë frikë të shkojnë në spitalet e Vrajës dhe Leskovcit

Kosovë
Zemaj nga Bujanoci: Do të këmbënguli që shqiptarëve t’u ofrohen shërbimet mjekësore

Zemaj nga Bujanoci: Do të këmbënguli që shqiptarëve t’u ofrohen shërbimet mjekësore

Kosovë
Zemaj viziton nesër Bujanocin dhe Preshevën

Zemaj viziton nesër Bujanocin dhe Preshevën

Kosovë
Shqiptarët në Luginë bashkohen për herë të parë, synojnë tri ulëse në Kuvendin e Serbisë

Shqiptarët në Luginë bashkohen për herë të parë, synojnë tri ulëse në Kuvendin e Serbisë

Lugina
Nga shtatori, filloristët e Luginës së Preshevës do të përdorin tekstet mësimore të Shqipërisë

Nga shtatori, filloristët e Luginës së Preshevës do të përdorin tekstet mësimore të Shqipërisë

Kosovë
Mustafa: Lugina e Preshevës kërkon bashkimin me Kosovën

Mustafa: Lugina e Preshevës kërkon bashkimin me Kosovën

Kosovë
MMPH i dhuron 350 kontejnerë Bujanovcit, Lugina kërkon edhe më shumë investime nga Kosova

MMPH i dhuron 350 kontejnerë Bujanovcit, Lugina kërkon edhe më shumë investime nga Kosova

Kosovë
Mustafa: Nuk ka vdekur ideja e bashkimit të Luginës me Kosovën

Mustafa: Nuk ka vdekur ideja e bashkimit të Luginës me Kosovën

Politikë
Lugina e Preshevës insiston në reciprocitet me të drejtat e serbëve në Kosovë

Lugina e Preshevës insiston në reciprocitet me të drejtat e serbëve në Kosovë

Lugina
Mustafa: Jemi për bashkëpunim me Beogradin, por pa presione

Mustafa: Jemi për bashkëpunim me Beogradin, por pa presione

Kosovë
Tahiri: Do të kujdesemi që Lugina e Preshevës mos të mbetet luginë e dëshpërimit dhe as e shpopullimit

Tahiri: Do të kujdesemi që Lugina e Preshevës mos të mbetet luginë e dëshpërimit dhe as e shpopullimit

Kosovë
Ragmi Mustafa: Lugina po zbrazet, 2 mijë shqiptarë u shlyen nga regjistrat në Medvegjë (Video)

Ragmi Mustafa: Lugina po zbrazet, 2 mijë shqiptarë u shlyen nga regjistrat në Medvegjë (Video)

Kosovë
Përfaqësuesit e Preshevës: Bashkimi me Kosovën, e vetmja zgjidhje

Përfaqësuesit e Preshevës: Bashkimi me Kosovën, e vetmja zgjidhje

Kosovë
Shqiptarët e Luginës mbështesin platformën për bisedime

Shqiptarët e Luginës mbështesin platformën për bisedime

Kosovë
Përfaqësuesit e Luginës presin të jenë pjesë e dialogut Kosovë-Serbi

Përfaqësuesit e Luginës presin të jenë pjesë e dialogut Kosovë-Serbi

Kosovë
Mustafa: Diskursi i Hashim Thaçit më shumë trajton territore e pasuri, sesa njerëzit e Luginës së Preshevës (Video)

Mustafa: Diskursi i Hashim Thaçit më shumë trajton territore e pasuri, sesa njerëzit e Luginës së Preshevës (Video)

Kosovë
Ragmi Mustafa: Ideja e Thaçit për Luginën e Preshevës, s’ka të bëjë me shkëmbim territoresh

Ragmi Mustafa: Ideja e Thaçit për Luginën e Preshevës, s’ka të bëjë me shkëmbim territoresh

Kosovë
Mustafa thotë se Lugina u harrua në mbledhjen e dy qeverive

Mustafa thotë se Lugina u harrua në mbledhjen e dy qeverive

Lugina
Me marsh kërkohet bashkimi i Luginës me Kosovën

Me marsh kërkohet bashkimi i Luginës me Kosovën

Kosovë