LAJMI I FUNDIT:

Qerim Qerimi

14 Artikuj

Rama për bllokimin e disa rrugëve: Do t’i shqyrtojë propozimet e mediumeve

Rama për bllokimin e disa rrugëve: Do t’i shqyrtojë propozimet e mediumeve

Prishtina
Vlerësohet seminari ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Vlerësohet seminari ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

Kulturë
Qerimi shpreh ngushëllime për humbjen e ish – rektorit Zenel Kelmendi: La pas vetes krijimtari të gjerë shkencore dhe profesionale

Qerimi shpreh ngushëllime për humbjen e ish – rektorit Zenel Kelmendi: La pas vetes krijimtari të gjerë shkencore dhe profesionale

Kosovë
Rektori Qerimi i ndan diplomën studentit Lir Hoxhaj

Rektori Qerimi i ndan diplomën studentit Lir Hoxhaj

Kosovë
Kurti përkujton fëmijët e vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës: Plagët janë të njoma

Kurti përkujton fëmijët e vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës: Plagët janë të njoma

Kosovë
Presidentes i kërkohet ta ndajë titullin “Nderi i Republikës së Kosovës” për profesorin Rifat Gjota

Presidentes i kërkohet ta ndajë titullin “Nderi i Republikës së Kosovës” për profesorin Rifat Gjota

Kosovë
Rasti Bejta, rektori Qerimi: Jemi në pritje të vendimit përfundimtar të Këshillit të Etikës

Rasti Bejta, rektori Qerimi: Jemi në pritje të vendimit përfundimtar të Këshillit të Etikës

Arsim
Fakulteti i Shkencave Matematikor dhe Natyrore po bëhet me objekt të ri, Kurti: Synojmë fuqizim dhe reformim arsimor

Fakulteti i Shkencave Matematikor dhe Natyrore po bëhet me objekt të ri, Kurti: Synojmë fuqizim dhe reformim arsimor

Arsim
Kurti: UP institucioni që kontribuoi shumë në shtet-ndërtimin e Kosovës

Kurti: UP institucioni që kontribuoi shumë në shtet-ndërtimin e Kosovës

Kosovë
Kurti e Nagavci vizitojnë Rektoratin e UP-së, bisedojnë për Projektligjin për Arsimin e Lartë

Kurti e Nagavci vizitojnë Rektoratin e UP-së, bisedojnë për Projektligjin për Arsimin e Lartë

Arsim
Objekti i ri i FShMN-së do të ndërtohet në lagjen “Bregu i Diellit”, punimet do të fillojnë më së largu në fillim të shkurtit

Objekti i ri i FShMN-së do të ndërtohet në lagjen “Bregu i Diellit”, punimet do të fillojnë më së largu në fillim të shkurtit

Elfije Boletini
Ndahet lokacioni për ndërtimin e objektit të Fakultetit të Ekonomisë dhe FShMN-së

Ndahet lokacioni për ndërtimin e objektit të Fakultetit të Ekonomisë dhe FShMN-së

Kosovë
​Qerim Qerimi zgjidhet rektor i ri i UP-së

​Qerim Qerimi zgjidhet rektor i ri i UP-së

Arsim
Pacolli emëroi përfaqësuesit e Kosovës në Komisionin e Venedikut

Pacolli emëroi përfaqësuesit e Kosovës në Komisionin e Venedikut

Kosovë