LAJMI I FUNDIT:

Qemajl Mustafa

19 Artikuj

Arrestohen e pastaj lirohen nga akuzat – veprimet e Prokurorisë ndaj zyrtarëve të lartë po shihen më shumë për vëmendje sesa për sigurim të provave

Arrestohen e pastaj lirohen nga akuzat – veprimet e Prokurorisë ndaj zyrtarëve të lartë po shihen më shumë për vëmendje sesa për sigurim të provave

Jehona Hulaj
Ballafaqohet me përgjime, Mustafa e pranon se nuk ishte në rregull komunikimi për tenderët

Ballafaqohet me përgjime, Mustafa e pranon se nuk ishte në rregull komunikimi për tenderët

Drejtësi
Përgjimet për kurdisjen e tenderëve në Gjilan që u shpallen të paligjshme në rastin e Qemajl Mustafës

Përgjimet për kurdisjen e tenderëve në Gjilan që u shpallen të paligjshme në rastin e Qemajl Mustafës

Drejtësi
Qemajl Mustafa dhe të akuzuarit tjerë lirohen nga akuzat për korrupsion me tenderë dhe krim të organizuar

Qemajl Mustafa dhe të akuzuarit tjerë lirohen nga akuzat për korrupsion me tenderë dhe krim të organizuar

Drejtësi
Pas gati gjashtë vjet nga ngritja e aktakuzës, sot pritet të marrë epilog gjykimi për korrupsion ndaj Qemajl Mustafës dhe të tjerëve

Pas gati gjashtë vjet nga ngritja e aktakuzës, sot pritet të marrë epilog gjykimi për korrupsion ndaj Qemajl Mustafës dhe të tjerëve

Drejtësi
Qemajl Mustafa thotë se PDK-ja ia ndaloi kandidimin në zgjedhje

Qemajl Mustafa thotë se PDK-ja ia ndaloi kandidimin në zgjedhje

Kosovë
Qemajl Mustafa jep dorëhqeje nga PDK: E lirova hapësirën për gjeneratën e mesme

Qemajl Mustafa jep dorëhqeje nga PDK: E lirova hapësirën për gjeneratën e mesme

Politikë
Për shkak të coronavirusit, gjykimi për korrupsion ndaj ish-kryetarit të Gjilanit dhe të tjerëve do të vazhdojë në maj

Për shkak të coronavirusit, gjykimi për korrupsion ndaj ish-kryetarit të Gjilanit dhe të tjerëve do të vazhdojë në maj

Kosovë
Qemajl Mustafa “shpall” kandidaturën për kryetar të Gjilanit, akuza Hazirit dhe qeverisë për krizën e ujit

Qemajl Mustafa “shpall” kandidaturën për kryetar të Gjilanit, akuza Hazirit dhe qeverisë për krizën e ujit

Kosovë
Kush janë njerëzit e PDK-së që kanë probleme me ligjin?

Kush janë njerëzit e PDK-së që kanë probleme me ligjin?

Kosovë
Kryetari i PDK-së në Gjilan: Duhet të vijë fundi i Qeverisë Haradinaj

Kryetari i PDK-së në Gjilan: Duhet të vijë fundi i Qeverisë Haradinaj

Politikë
Mustafa: Vendimi i Veselit e çliron PDK-në nga ankthi i njerëzve të paprekshëm

Mustafa: Vendimi i Veselit e çliron PDK-në nga ankthi i njerëzve të paprekshëm

Kosovë
Qemajl Mustafa synon të bëhet përsëri kryetar i PDK-së në Gjilan

Qemajl Mustafa synon të bëhet përsëri kryetar i PDK-së në Gjilan

Kosovë
Qemajl Mustafa: Përplasjet e Thaçit me Veselin tash janë më të dukshme (Video)

Qemajl Mustafa: Përplasjet e Thaçit me Veselin tash janë më të dukshme (Video)

Politikë
Prokurori heq dorë nga ndjekja penale për ish-kryetarin e Gjilanit, Qemajl Mustafa

Prokurori heq dorë nga ndjekja penale për ish-kryetarin e Gjilanit, Qemajl Mustafa

Kosovë
Njoftohen përmes medieve se janë akuzuar (Video)

Njoftohen përmes medieve se janë akuzuar (Video)

Drejtësi
PDK e Gjilanit i quan të pabaza akuzat ndaj Qemajl Mustafës

PDK e Gjilanit i quan të pabaza akuzat ndaj Qemajl Mustafës

Kosovë
Korrupsioni, e përbashkëta e dy kundërshtarëve politik në Gjilan

Korrupsioni, e përbashkëta e dy kundërshtarëve politik në Gjilan

Kosovë
S’ka ngritje të çmimit të energjisë

S’ka ngritje të çmimit të energjisë

Ekonomi