LAJMI I FUNDIT:

PZAP

298 Artikuj

Kontesti i mandatit të deputetit dhe presidentes – çfarë po ndodh?

Kontesti i mandatit të deputetit dhe presidentes – çfarë po ndodh?

Kosovë
Jabllanoviq: Dorëzova prova në PZAP për personat e vdekur që ishin në listën zgjedhore, nuk u ndërmor asgjë

Jabllanoviq: Dorëzova prova në PZAP për personat e vdekur që ishin në listën zgjedhore, nuk u ndërmor asgjë

Kosovë
PZAP refuzon kërkesën e Vetëvendosjes për rivotim në 23 vendvotime në Prizren

PZAP refuzon kërkesën e Vetëvendosjes për rivotim në 23 vendvotime në Prizren

Kosovë
Pas vendimit të PZAP-it për anulim të votave të diasporës për Dragashin, LDK ankohet në Supreme

Pas vendimit të PZAP-it për anulim të votave të diasporës për Dragashin, LDK ankohet në Supreme

Politikë
LDK e quan skandaloz vendimin e PZAP-it për anulimin e votave të diasporës në Dragash

LDK e quan skandaloz vendimin e PZAP-it për anulimin e votave të diasporës në Dragash

Kosovë
Anulimi i votave me postë në Dragash, KQZ: Palët mund të ankohen në Gjykatën Supreme

Anulimi i votave me postë në Dragash, KQZ: Palët mund të ankohen në Gjykatën Supreme

Kosovë
Pas anulimit të votave me postë, kandidati i PDK-së në Dragash ka 17 vota më shumë se ai i LDK-së

Pas anulimit të votave me postë, kandidati i PDK-së në Dragash ka 17 vota më shumë se ai i LDK-së

Kosovë
PZAP anulon votat me postë për kryetar të Dragashit

PZAP anulon votat me postë për kryetar të Dragashit

Kosovë
PZAP-ja dënon VV-në me mbi 5 mijë euro për thyerje të heshtjes zgjedhore

PZAP-ja dënon VV-në me mbi 5 mijë euro për thyerje të heshtjes zgjedhore

Kosovë
Monitoruesit nga shoqëria civile thonë se partitë po i fshehin donacionet për të shpërblyer financuesit

Monitoruesit nga shoqëria civile thonë se partitë po i fshehin donacionet për të shpërblyer financuesit

Politikë
KQZ vendos të rinumërohen edhe 155 vendvotime për Kuvende Komunale

KQZ vendos të rinumërohen edhe 155 vendvotime për Kuvende Komunale

Kosovë
PZAP merr vendim, të gjitha fletëvotimet për Kuvend Komunal në Podujevë do të rinumërohen

PZAP merr vendim, të gjitha fletëvotimet për Kuvend Komunal në Podujevë do të rinumërohen

Kosovë
Në PZAP janë paraqitur 352 apele nga kandidatët për anëtarë të kuvendeve komunale

Në PZAP janë paraqitur 352 apele nga kandidatët për anëtarë të kuvendeve komunale

Kosovë
Gjykata Supreme refuzon ankesën e Listës Serbe kundër vendimit të PZAP-it

Gjykata Supreme refuzon ankesën e Listës Serbe kundër vendimit të PZAP-it

Kosovë
Dikush nuk e gjeti votën e bashkëshortes e dikush tjetër as votën e vet, ankesa në PZAP nga kandidatët për asamble

Dikush nuk e gjeti votën e bashkëshortes e dikush tjetër as votën e vet, ankesa në PZAP nga kandidatët për asamble

Politikë
LDK u ankua kundër Arben Vitisë për shpërndarje të materialit zgjedhor, PZAP ia hedh si të palejuar ankesën

LDK u ankua kundër Arben Vitisë për shpërndarje të materialit zgjedhor, PZAP ia hedh si të palejuar ankesën

Kosovë
PZAP merr vendim për ankesën e Bekim Jasharit, s’ka rinumërim të vendvotimeve

PZAP merr vendim për ankesën e Bekim Jasharit, s’ka rinumërim të vendvotimeve

Kosovë
Mos certifikimi i rezultateve në Podujevë, Shtime, Ferizaj dhe Kllokot – KQZ në pritje të shqyrtimit të ankesave nga PZAP

Mos certifikimi i rezultateve në Podujevë, Shtime, Ferizaj dhe Kllokot – KQZ në pritje të shqyrtimit të ankesave nga PZAP

Jehona Hulaj
Supremja refuzon sërish ankesën e Rufki Sumës, nuk ka rivotim në Han të Elezit

Supremja refuzon sërish ankesën e Rufki Sumës, nuk ka rivotim në Han të Elezit

Kosovë
PZAP pranon tri ankesa pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve

PZAP pranon tri ankesa pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve

Kosovë
Pas shpalljes së rezultateve të raundit të parë reagon Jashari: KQZ-ja, PZAP-ja dhe Gjykata Supreme heshtën para manipulimeve

Pas shpalljes së rezultateve të raundit të parë reagon Jashari: KQZ-ja, PZAP-ja dhe Gjykata Supreme heshtën para manipulimeve

Politikë
Rezultatet e raundit të parë të zgjedhjeve, PZAP njofton se partitë politike mund të parashtrojnë ankesë

Rezultatet e raundit të parë të zgjedhjeve, PZAP njofton se partitë politike mund të parashtrojnë ankesë

Kosovë
Cakolli pas vendimit për Hanin e Elezit: Palët kanë të drejtën e ankesës edhe njëherë në Supreme – vendimi merret brenda një jave

Cakolli pas vendimit për Hanin e Elezit: Palët kanë të drejtën e ankesës edhe njëherë në Supreme – vendimi merret brenda një jave

Kosovë
Supremja refuzon ankesën e Bekim Jasharit kundër PZAP-it

Supremja refuzon ankesën e Bekim Jasharit kundër PZAP-it

Kosovë