LAJMI I FUNDIT:

Puthja

64 Artikuj

Kur ju putheni me një grua të huaj dhe e kuptoni se lidhja juaj është shkatërruar – sepse jeni kapur nga kamerat

Kur ju putheni me një grua të huaj dhe e kuptoni se lidhja juaj është shkatërruar – sepse jeni kapur nga kamerat

Dështime
Simpatia sekrete: Shenjat që tregojnë se ajo është e interesuar

Simpatia sekrete: Shenjat që tregojnë se ajo është e interesuar

Këshilla Lifestyle
Shtatë llojet e puthjes: Çfarë thotë stili juaj i puthjes për lidhjen tuaj

Shtatë llojet e puthjes: Çfarë thotë stili juaj i puthjes për lidhjen tuaj

Në çift
Gratë që puthen shpesh dobësohen më lehtë, e konfirmon shkenca

Gratë që puthen shpesh dobësohen më lehtë, e konfirmon shkenca

Këshilla dhe arsye
Femrat që puthen shpesh humbin peshë më shpejt

Femrat që puthen shpesh humbin peshë më shpejt

Këshilla dhe arsye
Të puthësh i bën mirë shëndetit tuaj, pesë arsyet pse duhet ta bëni më shpesh

Të puthësh i bën mirë shëndetit tuaj, pesë arsyet pse duhet ta bëni më shpesh

Shëndetësi Lajme
Vandalët që shkatërrojnë artin që e duan

Vandalët që shkatërrojnë artin që e duan

Piktura
Puthjet dhe përqafimet – lumturia e vërtetë e çdo njeriu

Puthjet dhe përqafimet – lumturia e vërtetë e çdo njeriu

Shëndetësi Lajme
Putheni partnerin çdo ditë për të jetuar më gjatë

Putheni partnerin çdo ditë për të jetuar më gjatë

Lifestyle
Pse puthjet në qafë shijojnë kaq shumë?

Pse puthjet në qafë shijojnë kaq shumë?

Intimitet dhe Pasion
Vetëm gjysma e meshkujve thonë se puthja me dikë tjetër është tradhti

Vetëm gjysma e meshkujve thonë se puthja me dikë tjetër është tradhti

Intimitet dhe Pasion
Sa kalori shpenzohen gjatë këmbimit të butësisë shpirtërore me partnerin?

Sa kalori shpenzohen gjatë këmbimit të butësisë shpirtërore me partnerin?

Intimitet dhe Pasion
Çfarë mund të mësoni për dikë nga një puthje e vetme?

Çfarë mund të mësoni për dikë nga një puthje e vetme?

Lifestyle
Nga Adami te Klimti: Puthja, në njëqind dhe mijëra vjet

Nga Adami te Klimti: Puthja, në njëqind dhe mijëra vjet

Piktura
Puthja e parë në kinematografinë shqiptare

Puthja e parë në kinematografinë shqiptare

Cult+
Këto dhjetë gjëra, nuk duhet thënë një vajze që kurrë nuk është puthur

Këto dhjetë gjëra, nuk duhet thënë një vajze që kurrë nuk është puthur

Lifestyle
A dini edhe ju të puthni? Nëse bëni kështu – nuk dini!

A dini edhe ju të puthni? Nëse bëni kështu – nuk dini!

Lifestyle
Cila shenjë e Zodiakut puth më mirë?

Cila shenjë e Zodiakut puth më mirë?

Lifestyle
Gjatë jetës puthemi dy javë

Gjatë jetës puthemi dy javë

Lifestyle
A e dini pse puthen njerëzit sapo hyn Viti i Ri?

A e dini pse puthen njerëzit sapo hyn Viti i Ri?

Trend
Përmes puthjes barten 80 milionë baktere

Përmes puthjes barten 80 milionë baktere

Shëndetësi Lajme
Përfitimet që jua sjellë puthja me partnerin

Përfitimet që jua sjellë puthja me partnerin

Këshilla dhe arsye
Disa truke që ai të bëhet “skllavi” yt

Disa truke që ai të bëhet “skllavi” yt

Këshilla dhe arsye
Pesëmbëdhjetë minuta, pak apo shumë!

Pesëmbëdhjetë minuta, pak apo shumë!

Intimitet dhe Pasion