LAJMI I FUNDIT:

Pushimi

17 Artikuj

Si t’ua largoni fëmijëve frikën nga uji

Si t’ua largoni fëmijëve frikën nga uji

Këshilla për prindër
Disa mite dhe fakte për dhimbjen e shpinës

Disa mite dhe fakte për dhimbjen e shpinës

Shëndetësi Lajme
Kur është e pranueshme t’i anashkaloni ushtrimet dhe të bëni një pushim të mirë

Kur është e pranueshme t’i anashkaloni ushtrimet dhe të bëni një pushim të mirë

Sport / Fitnes
Punëtorët e sektorit privat: Orar i stërzgjatur me pak pushim

Punëtorët e sektorit privat: Orar i stërzgjatur me pak pushim

Ekonomi
Shtatë llojet e pushimeve për të cilat keni nevojë

Shtatë llojet e pushimeve për të cilat keni nevojë

Lifestyle
Pushimi mbi greminë: A do të guxonit të flinit në këtë shkëmb?

Pushimi mbi greminë: A do të guxonit të flinit në këtë shkëmb?

Çfarë të vizitosh
Në Spanjë, punëtorëve mund t’iu zbritet nga paga pushimi për kafe dhe cigare

Në Spanjë, punëtorëve mund t’iu zbritet nga paga pushimi për kafe dhe cigare

Interesante
“Paradoksi” i pushimit shpjegon pse koha fluturon

“Paradoksi” i pushimit shpjegon pse koha fluturon

Lifestyle
E habitshme: Festë dhjetëditore, shumica e japonezëve jo të kënaqur me pushimet e gjata!

E habitshme: Festë dhjetëditore, shumica e japonezëve jo të kënaqur me pushimet e gjata!

Interesante
Kthimi në punë pas festave, receta e ‘shpëtimit’ nga stresi është kjo

Kthimi në punë pas festave, receta e ‘shpëtimit’ nga stresi është kjo

Psikologji
Skenat më të çuditshme që janë parë ndonjëherë në aeroporte (Foto)

Skenat më të çuditshme që janë parë ndonjëherë në aeroporte (Foto)

Dështime
Për 1 Maj pushojnë edhe inspektorët e punës

Për 1 Maj pushojnë edhe inspektorët e punës

Të Tjera
Punëtorët me më shumë ditë pushimi me pagesë janë më produktivë, kanë vullnet më të madh për të punuar dhe nuk e lënë punën

Punëtorët me më shumë ditë pushimi me pagesë janë më produktivë, kanë vullnet më të madh për të punuar dhe nuk e lënë punën

Karriera
Truket për të gjetur qetësinë që kushtojnë gjysmë ore në ditë

Truket për të gjetur qetësinë që kushtojnë gjysmë ore në ditë

Psikologji
Ja si të përballeni me vapën e padurueshme

Ja si të përballeni me vapën e padurueshme

Këshilla mjekësore
Ky është sekreti për t’i shijuar ditët e diela në maksimum

Ky është sekreti për t’i shijuar ditët e diela në maksimum

Lifestyle
Stresi në punë mund ta shkurtojë jetëgjatësinë deri në 33 vite

Stresi në punë mund ta shkurtojë jetëgjatësinë deri në 33 vite

Shëndetësi Lajme