LAJMI I FUNDIT:

Pulla postare

46 Artikuj

Historia e elektrifikimit në Kosovë, “Hidroelektrana e Prizrenit”- lëshohet në qarkullim pulla postare

Historia e elektrifikimit në Kosovë, “Hidroelektrana e Prizrenit”- lëshohet në qarkullim pulla postare

Të Tjera
Posta Shqiptare nxjerr pullë të veçantë me rastin e 15 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Posta Shqiptare nxjerr pullë të veçantë me rastin e 15 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Shqipëri
Xhubleta në pulla postare të Kosovës

Xhubleta në pulla postare të Kosovës

Financa
Rita Ora në pulla postare të Kosovës

Rita Ora në pulla postare të Kosovës

Yjet
Pulla postare “30-vjetori i Zgjedhjeve Parlamentare-Presidenciale”

Pulla postare “30-vjetori i Zgjedhjeve Parlamentare-Presidenciale”

Kosovë
Kërkesë e madhe për pullat postare nga Ukraina, ato madje po shiten deri në 400 dollarë

Kërkesë e madhe për pullat postare nga Ukraina, ato madje po shiten deri në 400 dollarë

Interesante
Pulla e re postare e Ukrainës

Pulla e re postare e Ukrainës

Evropa
Lëshohen në qarkullim pullat postare “Vaksinohu, shpëto jetë!”

Lëshohen në qarkullim pullat postare “Vaksinohu, shpëto jetë!”

Të Tjera
Filatelia e Kosovës emeton pullën e re postare “30 Vjetori i Referendumit të Pavarësisë”

Filatelia e Kosovës emeton pullën e re postare “30 Vjetori i Referendumit të Pavarësisë”

Ekonomi
Pullat postare “Nga trashëgimia – hedhja e gurit, luajtja me shkop”

Pullat postare “Nga trashëgimia – hedhja e gurit, luajtja me shkop”

Të Tjera
Promovohet pulla postare dedikuar personelit shëndetësor

Promovohet pulla postare dedikuar personelit shëndetësor

Kosovë
Posta lëshon në qarkullim pullat postare të titulluara “Dita e fëmijëve”

Posta lëshon në qarkullim pullat postare të titulluara “Dita e fëmijëve”

Të Tjera
Pranë Këndit të Kurajos në Kuvend promovohet pulla postare ‘Heroinat e Kosovës’

Pranë Këndit të Kurajos në Kuvend promovohet pulla postare ‘Heroinat e Kosovës’

Kosovë
Ekipi i xhudos i Kosovës në pullën postare të Japonisë

Ekipi i xhudos i Kosovës në pullën postare të Japonisë

Xhudo
UP që nga sot në pullë postare

UP që nga sot në pullë postare

Kosovë
Posta e Kosovës prezanton pullën postare për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Posta e Kosovës prezanton pullën postare për Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve

Të Tjera
Posta e Kosovës lëshon në përdorim pullën ’30 vjetori i Grevës së Minatorëve’

Posta e Kosovës lëshon në përdorim pullën ’30 vjetori i Grevës së Minatorëve’

Të Tjera
Dora që fshihet pas imazheve të pullave të postës dhe kartëmonedhave të Shqipërisë

Dora që fshihet pas imazheve të pullave të postës dhe kartëmonedhave të Shqipërisë

Cult+
Haradinaj: Ndërhyrja e NATO-s, e prirë nga Amerika, ktheu shpresën tek populli ynë

Haradinaj: Ndërhyrja e NATO-s, e prirë nga Amerika, ktheu shpresën tek populli ynë

Kosovë
Pullë postare me figurën e ish-sekretares amerikane, Madeleine Albright

Pullë postare me figurën e ish-sekretares amerikane, Madeleine Albright

Të Tjera
Posta e Kosovës promovon pullat postare “20 Vjetori i Lirisë”

Posta e Kosovës promovon pullat postare “20 Vjetori i Lirisë”

Kosovë
Pulla postare “100 vjetori i mbrojtjes së trojeve shqiptare – Wooldrow Wilson”

Pulla postare “100 vjetori i mbrojtjes së trojeve shqiptare – Wooldrow Wilson”

Të Tjera
Pullat postare “Evropa 2019 – Zogjtë nacional”

Pullat postare “Evropa 2019 – Zogjtë nacional”

Të Tjera
Posta lanëson pullat postare për katër heronjë

Posta lanëson pullat postare për katër heronjë

Kosovë