LAJMI I FUNDIT:

Psikologët

26 Artikuj

A shkojnë ‘psikologët te psikologët’ për konsulta – tregon psikoterapistja Qenaj-Sejdiu

A shkojnë ‘psikologët te psikologët’ për konsulta – tregon psikoterapistja Qenaj-Sejdiu

Shëndetësi
Ëndrrat mund të zbulojnë simptomat e sëmundjes – madje shumë vite më herët

Ëndrrat mund të zbulojnë simptomat e sëmundjes – madje shumë vite më herët

Këshilla mjekësore
Fjalëkryqet ndihmojnë në mësim

Fjalëkryqet ndihmojnë në mësim

Lifestyle
Fakte shkencore: Njerëzit të cilët vazhdimisht vonohen janë të marrë!

Fakte shkencore: Njerëzit të cilët vazhdimisht vonohen janë të marrë!

Shëndetësi Lajme
Ndërtimi i vetëbesimit nga një femër

Ndërtimi i vetëbesimit nga një femër

Psikologji
Hapet konkursi për 25 psikologë në shkollat e Prishtinës

Hapet konkursi për 25 psikologë në shkollat e Prishtinës

Komunat
Mungesa e psikologëve në drejtësi, zvarrit intervistimet e të miturve

Mungesa e psikologëve në drejtësi, zvarrit intervistimet e të miturve

Sociale
​Prania e psikologëve në shkolla vlerësohet e domosdoshme

​Prania e psikologëve në shkolla vlerësohet e domosdoshme

Arsim
Dhuna në familje një dukuri në rritje, brenda tetë muajve në polici u raportuan mbi 1 mijë e 500 raste

Dhuna në familje një dukuri në rritje, brenda tetë muajve në polici u raportuan mbi 1 mijë e 500 raste

Meridiana Statovci
“Shpëtimi” i vërtetë: thithja e gishtit apo biberoni?

“Shpëtimi” i vërtetë: thithja e gishtit apo biberoni?

Këshilla për prindër
Ankthi te të rinjtë, stresi dhe mënyra e shpejtë e jetesës konsiderohen si nxitës

Ankthi te të rinjtë, stresi dhe mënyra e shpejtë e jetesës konsiderohen si nxitës

Shëndetësi Lajme
Roli i psikologëve në trajtimin e fëmijëve dhe të rriturve me autizëm

Roli i psikologëve në trajtimin e fëmijëve dhe të rriturve me autizëm

Psikologji
Tetë shenja që tregojnë se fëmija juaj mund të ketë nevojë për ndihmën e një psikologu

Tetë shenja që tregojnë se fëmija juaj mund të ketë nevojë për ndihmën e një psikologu

Fëmija juaj
​Psikologët e Kosovës shkojnë në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri

​Psikologët e Kosovës shkojnë në zonat e prekura nga tërmeti në Shqipëri

Kosovë
Protestojnë psikologët e papunë, kërkojnë anulimin e konkurseve të ‘fushatës’

Protestojnë psikologët e papunë, kërkojnë anulimin e konkurseve të ‘fushatës’

Kosovë
Komuna e Prishtinës kërkon nga MASHT ta anulojë konkursin e shpallur për psikologë dhe pedagogë

Komuna e Prishtinës kërkon nga MASHT ta anulojë konkursin e shpallur për psikologë dhe pedagogë

Komunat
10 sinjale të një marrëdhënieje të papërshtatshme për ju

10 sinjale të një marrëdhënieje të papërshtatshme për ju

Këshilla Lifestyle
Përse janë të dobishme fjalëkryqet për vogëlushët

Përse janë të dobishme fjalëkryqet për vogëlushët

Fëmija juaj
Zonja, me këto veprime mund t’i dëmtoni meshkujt

Zonja, me këto veprime mund t’i dëmtoni meshkujt

Këshilla dhe arsye
Mungesë e psikologëve në disa institucione arsimore të Kosovës (Video)

Mungesë e psikologëve në disa institucione arsimore të Kosovës (Video)

Kosovë
Ekspertët apelojnë politikanët: Mbani fjalime, jo lexime

Ekspertët apelojnë politikanët: Mbani fjalime, jo lexime

Maqedonia e Veriut
Psikologët po “spiunojnë” në qetësi shprehitë e këqija të adoleshentëve

Psikologët po “spiunojnë” në qetësi shprehitë e këqija të adoleshentëve

Shëndetësi Lajme
Në 1200 shkolla, vetëm 37 psikologë (Video)

Në 1200 shkolla, vetëm 37 psikologë (Video)

Arsim
Shkollat pa psikologë, psikologët pa punë (VIDEO)

Shkollat pa psikologë, psikologët pa punë (VIDEO)

Kosovë