LAJMI I FUNDIT:

Propozimi evropian

140 Artikuj

Zëdhënësi i BE-së: Kurti dhe Vuçiqi e kanë pranuar tekstin e Marrëveshjes

Zëdhënësi i BE-së: Kurti dhe Vuçiqi e kanë pranuar tekstin e Marrëveshjes

Kosovë
Çanak: Përmes Asociacionit Vuçiq synon “Republikë Srpska” në veri të Kosovës

Çanak: Përmes Asociacionit Vuçiq synon “Republikë Srpska” në veri të Kosovës

Kosovë
Analistët serbë: A i beson dikush Vuçiqit kur thotë se nuk do ta zbatojë marrëveshjen për anëtarësimin e Kosovës në OKB?

Analistët serbë: A i beson dikush Vuçiqit kur thotë se nuk do ta zbatojë marrëveshjen për anëtarësimin e Kosovës në OKB?

Kosovë
Tha se do të kundërshtojë anëtarësimin e Kosovës në OKB, Kurti: Vuçiq shkeli propozimin evropian

Tha se do të kundërshtojë anëtarësimin e Kosovës në OKB, Kurti: Vuçiq shkeli propozimin evropian

Kosovë
Ambasadori i SHBA-së Jeff Hovenier sonte në ‘Debat Plus’

Ambasadori i SHBA-së Jeff Hovenier sonte në ‘Debat Plus’

Kosovë
Cramoni pret se me Planin evropian 5 shtetet e BE-së ta njohin Kosovën

Cramoni pret se me Planin evropian 5 shtetet e BE-së ta njohin Kosovën

Kosovë
Bushati: Plani evropian ka elemente që flasin për njohje implicite të Kosovës nga Serbia

Bushati: Plani evropian ka elemente që flasin për njohje implicite të Kosovës nga Serbia

Kosovë
Për pikën 7 të planit evropian, Mustafa: Le të tregojë Vjosa Osmani a është kjo në harmoni me Kushtetutën?

Për pikën 7 të planit evropian, Mustafa: Le të tregojë Vjosa Osmani a është kjo në harmoni me Kushtetutën?

Kosovë
Bislimi përmend tri kushte për Asociacionin, thotë se do të bëhet si organizatë joqeveritare, jo si autonomi territoriale

Bislimi përmend tri kushte për Asociacionin, thotë se do të bëhet si organizatë joqeveritare, jo si autonomi territoriale

Kosovë
Cramon: Dakordimi për planin evropian do të zhbllokojë perspektivën e anëtarësimit në BE

Cramon: Dakordimi për planin evropian do të zhbllokojë perspektivën e anëtarësimit në BE

Kosovë
Nurellari i PDK-së ia publikon Bislimit deklaratën që thoshte se plani evropian i afrohet më shumë pozicionit të Serbisë

Nurellari i PDK-së ia publikon Bislimit deklaratën që thoshte se plani evropian i afrohet më shumë pozicionit të Serbisë

Kosovë
Bieber: Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë nuk përmban surpriza

Bieber: Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë nuk përmban surpriza

Kosovë
“Marrëveshje drejt normalizimit mes Kosovës dhe Serbisë”- gjithçka nga takimi i “nxehtë” Kurti-Vuçiq në Bruksel ku u diskutua për propozimin e BE-së

“Marrëveshje drejt normalizimit mes Kosovës dhe Serbisë”- gjithçka nga takimi i “nxehtë” Kurti-Vuçiq në Bruksel ku u diskutua për propozimin e BE-së

Jehona Hulaj
Krasniqi: Kosova humbi njohjen dhe fitoi Asociacionin

Krasniqi: Kosova humbi njohjen dhe fitoi Asociacionin

Kosovë
Kurti e Vuçiq përballë njëri-tjetrit në Bruksel, a do të ketë pajtim sot për marrëveshjen bazë mes Kosovës dhe Serbisë?

Kurti e Vuçiq përballë njëri-tjetrit në Bruksel, a do të ketë pajtim sot për marrëveshjen bazë mes Kosovës dhe Serbisë?

Kosovë
Eksperti nga Brukseli: Plani evropian në favor të Serbisë, nuk parashihet njohja e Kosovës

Eksperti nga Brukseli: Plani evropian në favor të Serbisë, nuk parashihet njohja e Kosovës

Kosovë
Jeremiq: Nëse Vuçiq e pranon marrëveshjen me Kosovën, do të kryejë tradhti të madhe

Jeremiq: Nëse Vuçiq e pranon marrëveshjen me Kosovën, do të kryejë tradhti të madhe

Kosovë
Osmani bisedë telefonike me presidentin e Gjermanisë: Propozimi evropian, momentum i veçantë

Osmani bisedë telefonike me presidentin e Gjermanisë: Propozimi evropian, momentum i veçantë

Kosovë
Djathtistët serbë, me simbole të Wagner-it, protestojnë në Beograd kundër propozimit evropian për marrëveshjen Kosovë-Serbi

Djathtistët serbë, me simbole të Wagner-it, protestojnë në Beograd kundër propozimit evropian për marrëveshjen Kosovë-Serbi

Kosovë
Analistët të ndarë rreth propozimit evropian për marrëveshjen Kosovë – Serbi

Analistët të ndarë rreth propozimit evropian për marrëveshjen Kosovë – Serbi

Kosovë