LAJMI I FUNDIT:

Pronari

18 Artikuj

Mosha e kishte lodhur dhe nuk mund të ecte, qeni 20-vjeçar u ndihmua të hidhte disa hapa në park (Video)

Mosha e kishte lodhur dhe nuk mund të ecte, qeni 20-vjeçar u ndihmua të hidhte disa hapa në park (Video)

Fun Lajme
I pastrehu ndaloi plaçkitësin e argjendarisë, ia mori arin e vjedhur për t’ia kthyer sërish pronarit (Video)

I pastrehu ndaloi plaçkitësin e argjendarisë, ia mori arin e vjedhur për t’ia kthyer sërish pronarit (Video)

Interesante
Takimi emocionues i qenit me pronarin e kthyer nga shërbimi ushtarak (Video)

Takimi emocionues i qenit me pronarin e kthyer nga shërbimi ushtarak (Video)

Fun Lajme
Hajnat ikën të frikësuar kur pronari i shtëpisë iu bërtiti nëpërmjet pajisjes së vendosur në derë (Video)

Hajnat ikën të frikësuar kur pronari i shtëpisë iu bërtiti nëpërmjet pajisjes së vendosur në derë (Video)

Dështime
Pronari i pandërgjegjshëm e shëtiti qenin që e ka lidhur për veturë (Video)

Pronari i pandërgjegjshëm e shëtiti qenin që e ka lidhur për veturë (Video)

Dështime
Takimi mbresëlënës i pronarit me qenin e humbur, jetoi si i pastrehë për tre vjet (Video)

Takimi mbresëlënës i pronarit me qenin e humbur, jetoi si i pastrehë për tre vjet (Video)

Fun Lajme
Zilja e derës ia pamundësoi hyrjen në shtëpi, shokohet kur e kupton arsyen e ndalesës (Foto)

Zilja e derës ia pamundësoi hyrjen në shtëpi, shokohet kur e kupton arsyen e ndalesës (Foto)

Dështime
Dyshekun e vjetër deshën ta hedhin në kopshtin e fqinjit, kapen prej tij derisa po iknin (Video)

Dyshekun e vjetër deshën ta hedhin në kopshtin e fqinjit, kapen prej tij derisa po iknin (Video)

Dështime
Pronari nuk e kryente pagesën, ndërtuesi ia rrënon me ekskavator shtëpitë e ndërtuara (Foto)

Pronari nuk e kryente pagesën, ndërtuesi ia rrënon me ekskavator shtëpitë e ndërtuara (Foto)

Dështime
Mes luleve shumëngjyrëshe është edhe një qen, që vështirë se mund të shihet (Foto)

Mes luleve shumëngjyrëshe është edhe një qen, që vështirë se mund të shihet (Foto)

Fun Lajme
Jeton shumë afër aeroportit, zhurma e aeroplanëve nuk e pengon aspak (Foto)

Jeton shumë afër aeroportit, zhurma e aeroplanëve nuk e pengon aspak (Foto)

Fun Lajme
Qeni që po shëtiste në pjesën malore, u ndjek prej një krijese të çuditshme (Video)

Qeni që po shëtiste në pjesën malore, u ndjek prej një krijese të çuditshme (Video)

Interesante
Qeni besnik pret qetësisht nga 12 orë në stacionin e trenit, derisa të kthehet pronari nga puna (Video)

Qeni besnik pret qetësisht nga 12 orë në stacionin e trenit, derisa të kthehet pronari nga puna (Video)

Interesante
“Dilni prej oborrit tim”: Britmat qesharake ndaj deleve që po i hynë vazhdimisht në pronë (Video)

“Dilni prej oborrit tim”: Britmat qesharake ndaj deleve që po i hynë vazhdimisht në pronë (Video)

Fun Lajme
Pa u mësuar nga askush, qeni ngrihet në këmbët e pasme dhe ecë sikur njeri (Video)

Pa u mësuar nga askush, qeni ngrihet në këmbët e pasme dhe ecë sikur njeri (Video)

Fun Lajme
Pronari mundet prej qenve në garën për ngrënien e pastave (Video)

Pronari mundet prej qenve në garën për ngrënien e pastave (Video)

Fun Lajme
Pësoi lëndime të konsiderueshme, teksa zmbrapsi pesë plaçkitës të armatosur që i hynë në shtëpi (Foto)

Pësoi lëndime të konsiderueshme, teksa zmbrapsi pesë plaçkitës të armatosur që i hynë në shtëpi (Foto)

Nga Bota
Pronari ia bëri me dorë, hutohet nga imitimi që e bëri hardhuca (Video)

Pronari ia bëri me dorë, hutohet nga imitimi që e bëri hardhuca (Video)

Fun Lajme