LAJMI I FUNDIT:

Projektligji për Zyrtarët Publikë

28 Artikuj

Ligji për Zyrtarët Publikë ende në shqyrtim nga Gjykata Kushtetuese

Ligji për Zyrtarët Publikë ende në shqyrtim nga Gjykata Kushtetuese

Ismail Jakupi
LDK kërkon nga kushtetuesja interpretimin e Ligjit për Zyrtarët Publik

LDK kërkon nga kushtetuesja interpretimin e Ligjit për Zyrtarët Publik

Kosovë
Rasti i rëndë i foshnjës së vdekur në Pejë, miratimi i Ligjit për Paga dhe deklarata e KFOR-it për barrikadat në veri – top lajmet e javës

Rasti i rëndë i foshnjës së vdekur në Pejë, miratimi i Ligjit për Paga dhe deklarata e KFOR-it për barrikadat në veri – top lajmet e javës

Besnike Salihu
BE-ja e shqetësuar me disa dispozita të Ligjit të ri për Zyrtarët Publikë

BE-ja e shqetësuar me disa dispozita të Ligjit të ri për Zyrtarët Publikë

Kosovë
Ligji i Pagave pritet të hyjë në fuqi në shkurt të vitit 2023, problem mbetet mospërcaktimi i vlerës monetare të koeficientit

Ligji i Pagave pritet të hyjë në fuqi në shkurt të vitit 2023, problem mbetet mospërcaktimi i vlerës monetare të koeficientit

Ismail Jakupi
Kurti: Ligji i Pagave në Sektorin Publik, krijon sistemin e unifikuar të pagave – bazuar në transparencë, drejtësi e barazi

Kurti: Ligji i Pagave në Sektorin Publik, krijon sistemin e unifikuar të pagave – bazuar në transparencë, drejtësi e barazi

Financa
PDK thotë se do ta dërgojë në Kushtetuese Ligjin për Zyrtarët Publikë

PDK thotë se do ta dërgojë në Kushtetuese Ligjin për Zyrtarët Publikë

Kosovë
Ndryshe nga deputetët e VV-së, Konjufca abstenoi në votimin e dy projektligjeve  

Ndryshe nga deputetët e VV-së, Konjufca abstenoi në votimin e dy projektligjeve  

Elfije Boletini
Miratohet Ligji për Zyrtarët Publikë

Miratohet Ligji për Zyrtarët Publikë

Financa
PDK, LDK dhe AAK thonë se Projektligji për Zyrtarët Publikë është i dëmshëm dhe i rrezikshëm për administratën

PDK, LDK dhe AAK thonë se Projektligji për Zyrtarët Publikë është i dëmshëm dhe i rrezikshëm për administratën

Financa
Kuvendi shqyrton me procedurë të përshpejtuar Projektligjin për Pagat dhe Zyrtarët Publikë – opozita kërcënon se mund të përfundojnë në Kushtetuese

Kuvendi shqyrton me procedurë të përshpejtuar Projektligjin për Pagat dhe Zyrtarët Publikë – opozita kërcënon se mund të përfundojnë në Kushtetuese

Financa
Hoti tregon pesë arsyet pse Projektligji për Zyrtarët Publikë nuk është i mirë

Hoti tregon pesë arsyet pse Projektligji për Zyrtarët Publikë nuk është i mirë

Financa
Opozita kërcënon se Projektligji i Pagave dhe ai për Zyrtarët Publikë mund të përfundojë në Kushtetuese

Opozita kërcënon se Projektligji i Pagave dhe ai për Zyrtarët Publikë mund të përfundojë në Kushtetuese

Financa
Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në afate të përshpejtuara, Hoti: Pse gjithë kjo nguti nga mazhoranca

Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në afate të përshpejtuara, Hoti: Pse gjithë kjo nguti nga mazhoranca

Kosovë
Kalon mocioni i LVV-së, Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në Kuvend më 22 dhjetor

Kalon mocioni i LVV-së, Projektligji për Paga dhe ai për Zyrtarët Publikë shqyrtohen në Kuvend më 22 dhjetor

Financa
Miratohet në parim Projektligji për Zyrtarët Publikë

Miratohet në parim Projektligji për Zyrtarët Publikë

Financa
Selmanaj: Projektligji i qeverisë është kundër zyrtarëve publikë

Selmanaj: Projektligji i qeverisë është kundër zyrtarëve publikë

Kosovë
PDK kërkon nga qeveria ta tërheqë Projektligjin për Zyrtarët Publikë

PDK kërkon nga qeveria ta tërheqë Projektligjin për Zyrtarët Publikë

Kosovë
Të premten, Ligji i Pagave shqyrtohet në Kuvend

Të premten, Ligji i Pagave shqyrtohet në Kuvend

Financa
Miratohet në parim Projektligji për zyrtarët publik, kundër PDK e LDK

Miratohet në parim Projektligji për zyrtarët publik, kundër PDK e LDK

Kosovë
Projektligji për pagat dhe ai për zyrtarët publikë, Dobra: Kemi marrë komente nga rreth 130 institucione

Projektligji për pagat dhe ai për zyrtarët publikë, Dobra: Kemi marrë komente nga rreth 130 institucione

Financa
Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Projektligji për Paga, GLPS: Mangësi dhe paqartësi të mëdha

Projektligji për Zyrtarët Publik dhe Projektligji për Paga, GLPS: Mangësi dhe paqartësi të mëdha

Kosovë
Projektligji për Pagat dhe ai për Zyrtarët Publikë nga e enjtja në konsultim publik

Projektligji për Pagat dhe ai për Zyrtarët Publikë nga e enjtja në konsultim publik

Financa
Tahiri: Ligji i Zyrtarëve Publikë duhet të vijë në Kuvend më së largu në shtator

Tahiri: Ligji i Zyrtarëve Publikë duhet të vijë në Kuvend më së largu në shtator

Financa