LAJMI I FUNDIT:

Projektligjet

21 Artikuj

Meta do të ndaloj qasjen në lajmeve për kanadezët nëse miratohet “Akti i Lajmeve Online”

Meta do të ndaloj qasjen në lajmeve për kanadezët nëse miratohet “Akti i Lajmeve Online”

Lajme Teknologji
Kuvendi miraton dy projektligje

Kuvendi miraton dy projektligje

Kosovë
​Kuvendi miratoi disa projektligje, pritet të diskutohet edhe për rritjen e çmimeve

​Kuvendi miratoi disa projektligje, pritet të diskutohet edhe për rritjen e çmimeve

Kosovë
Kuvendi miraton katër projektligje në lexim të dytë

Kuvendi miraton katër projektligje në lexim të dytë

Kosovë
Projektligji për tekste shkollore, Nagavci: Po përmbyllim maratonën disavjeçare

Projektligji për tekste shkollore, Nagavci: Po përmbyllim maratonën disavjeçare

Kosovë
Kuvendi shqyrton disa projektligje, nuk ka vendimmarrje

Kuvendi shqyrton disa projektligje, nuk ka vendimmarrje

Kosovë
Kurti tregon sa projektligje i miratoi sot Qeveria

Kurti tregon sa projektligje i miratoi sot Qeveria

Kosovë
Qeveria e Kosovës miraton disa projektligje

Qeveria e Kosovës miraton disa projektligje

Kosovë
Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare, shqyrtohen pesë projektligje financiare

Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare, shqyrtohen pesë projektligje financiare

Financa
Kuvendit i kanë mbetur 46 projektligje të papërfunduara, Kosova mund të penalizohet në rrugëtimin e integrimit evropian

Kuvendit i kanë mbetur 46 projektligje të papërfunduara, Kosova mund të penalizohet në rrugëtimin e integrimit evropian

Valdete Berisha
Projektligjet që mbetën në gjysmë, kthehen në fillim apo do të rishikohen

Projektligjet që mbetën në gjysmë, kthehen në fillim apo do të rishikohen

Kosovë
Kryesia e Kuvendit shqyrton nismat legjislative dhe raportin e Auditimit

Kryesia e Kuvendit shqyrton nismat legjislative dhe raportin e Auditimit

Kosovë
Kuvendi i Kosovës shkon në pauzë deri në orën 15:00 në mungesë të kuorumit

Kuvendi i Kosovës shkon në pauzë deri në orën 15:00 në mungesë të kuorumit

Kosovë
Mungesa e kuorumit e pamundëson votimin e dy projektligjeve

Mungesa e kuorumit e pamundëson votimin e dy projektligjeve

Kosovë
Miratohen tri projektligjet për FSK-në, edhe pse iu mungon termi “Republikë”

Miratohen tri projektligjet për FSK-në, edhe pse iu mungon termi “Republikë”

Politikë
Kuvendi i Shqipërisë shqyrton projektligje të rëndësishme

Kuvendi i Shqipërisë shqyrton projektligje të rëndësishme

Shqipëri
Kuvendi ratifikon tri marrëveshje që lidhen me BE-në

Kuvendi ratifikon tri marrëveshje që lidhen me BE-në

Kosovë
VV dhe LDK koordinohen për të mos i votuar disa ligje

VV dhe LDK koordinohen për të mos i votuar disa ligje

Kosovë
Deputetët e VV-së iniciojnë dy projektligje në Kuvend

Deputetët e VV-së iniciojnë dy projektligje në Kuvend

Kosovë
Qeveria  voton tre projektligje që kanë të bëjnë me tatimin

Qeveria voton tre projektligje që kanë të bëjnë me tatimin

Të Tjera
Rregullat në komunikacion me Projektligj

Rregullat në komunikacion me Projektligj

Kosovë